Ξέσπασμα Αλεξανδρή κατά «Σάρισα»!

Ο Αρης οφείλει ακόμη χρήματα στον Βαγγέλη Αλεξανδρή από την προηγούμενη συνεργασία τους και η υπομονή του Ελληνα τεχνικού δείχνει να εξαντλείται. «Καλό θα είναι η ΣΑΡΙΣΑ πριν αναστείλει οριστικά τις δραστηριότητες της…  να φροντίσει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι σ’ αυτά που έχει υπογράψει…  διαφορετικά θα υποχρεωθώ να ενημερώσω τον κόσμο του Αρη για πρόσωπα και καταστάσεις..», έγραψε ο «τίγρης» στο λογαριασμό του στο Facebook

Η «Σάρισα» είναι εταιρεία που είδε ιδρυθεί στο παρελθόν και η οποία λειτουργούσε ως φορέας που ενίσχυε με διάφορους τρόπους την ΚΑΕ. Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας του Αλεξανδρή με τον Άρη το 2011 η «Σάρισα» είχε εκδώσει ανακοίνωση η οποία έλεγε πώς θα καλύψει την αμοιβή του προπονητή και των βοηθών του στην ομάδα. Αυτή η δέσμευση δεν τηρήθηκε. Ο Αλεξανδρής υπέγραψε διακανονισμό με την ΚΑΕ (υπέγραψε και μπήκε στο άρθρο 99) η οποία προσπαθεί -όχι και με τόση μεγάλη συνέπεια- να πληρώνει τον Έλληνα προπονητή.

Η «Σάρισα» αναγνώρισε ότι του χρωστάει 18.000 ευρώ (δεδουλευμένα). Μετά από συζητήσεις ο Αλεξανδρής δέχθηκε να “κατέβει” στις 10.000 ευρώ τα οποία όμως επίσης δεν του έχουν καταβληθεί ως σήμερα κάτι που είχε ως συνέπεια το ξέσπασμα στο Facebook.