Παρεξήγηση με Μπαργκάν

Διορθωτική δήλωση στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Βέροιας έκανε ο Κενάν Μπαργκάν για τα όσα είπε για την Ξάνθη σε γνωστή ιστοσελίδα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε για το ποια ομάδα είναι στη δυσκολότερη θέση για τον υποβιβασμό και τόνισε ότι αυτή είναι η Ξάνθη, κάτι το οποίο μάλλον… παρερμηνεύτηκε.

Αναλυτικά η δήλωσή του: “Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα ήθελα να ενημερώσω όλο τον φίλαθλο κόσμο και ειδικότερα τον κόσμο της Ξάνθης ότι στην ερώτηση του δημοσιογράφου της ιστοσελίδας Gazzetta.gr “Ποια ομάδα είναι στη δυσκολότερη θέση;” η απάντηση μου ήταν “Η Ξάνθη επειδή αντιμετωπίζει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τον Παναθηναϊκο, και χρειάζεται μόνο νίκη.”

Ποτέ δεν ανέφερα ότι η Ξάνθη είναι το φαβορί για υποβιβασμό και δεν έχω κάποιο λόγο να το κάνω καθώς η Ξάνθη είναι η πόλη μου και αποτέλεσα μέλος των τμημάτων υποδομής της. Μακάρι στο τέλος να τα καταφέρουμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό και οι δύο”.

Στα αγωνιστικά ο Ράτκο Ντόστανιτς μετά το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής: Καντιμοίρης, Αναστασόπουλος, Σισοκό, Τζιμογιάννης, Βεργώνης, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Αποστολόπουλος, Τραπ, Ζεζίνιο, Παυλίδης, Κόμολοβ, Ντόγος, Καλτσάς, Μπεν, Γκονσάλβες, Μεληκιώτης και Μάνος.