“Εκεί που έλεγε η καρδιά μου”

Πρώτο θέμα στα περισσότερα ισραηλινά αθλητικά portal είναι η μεταγραφή του Μπίρμπας Νάτχο στον ΠΑΟΚ. Ο Ισραηλινός διεθνής μέσος μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα “one.co.il” και εξήγησε τις σκέψεις του γύρω από την απόφασή του να επιλέξει τον Δικέφαλο ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. «Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη. Η μέρα δεν ήταν εύκολη, γιατί οι ιατρικές εξετάσεις κράτησαν πολλές ώρες. Ευτυχώς οι υπογραφές δεν καθυστέρησαν», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει:

«Είναι αλήθεια πως έγινε πολύς λόγος για άλλες ομάδες. Παρόλο που έχω δηλώσει πως είναι όνειρό μου να παίξω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, όπως το γερμανικό ή το αγγλικό, ακόμη δεν προέκυψε μια τέτοια ευκαιρία. Μίλησα με κάποιες ομάδες, δεν συμφώνησα, αλλά δεν εγκατέλειψα το όνειρό μου».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Ισραηλινός μέσος τόνισε: «Επέλεξα να παίξω εκεί που έλεγε η καρδιά μου, στην ομάδα που θα έχω συμμετοχές και σε ένα μέρος που θα είναι καλό για την οικογένειά μου. Δεν θα πήγαινα σε μια ομάδα για να κάθομαι στον πάγκο. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα στην παρούσα φάση. Δεν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι κοντά στο Ισραήλ», κατέληξε ο 25χρονος άσος.