ΑΕΚ, 90 χρόνια ζωής

Η ΑΕΚ συμπληρώνει σήμερα 90 χρόνια ζωής και δεδομένων των συγκυριών είναι σε θέση να το γιορτάζει, καθώς βλέπει πως λύνονται σιγά σιγά τα προβλήματα της και ξεκινάει μια νέα εποχή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο τιμόνι και στο κουμάντο της Ενωσης.

“Η συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυση του σωματείου μας συμπίπτει χρονικά με μια τιτάνια προσπάθεια ανασύνταξης. Συμπίπτει χρονικά με την αναγέννηση της ΑΕΚ και με το εγχείρημα της επιστροφής στο σπίτι μας, στο Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού «Αγιά Σοφιά». Είναι το μεγάλο μας στοίχημα, είναι ο στόχος που επιβάλλεται να γίνει προσωπική υπόθεση κάθε Ενωσίτη.

Η επίσημη ΑΕΚ τιμά τη μεγάλη αυτή επέτειο με μία πολυτελή έκδοση. Σε λίγες μέρες θα είναι στη διάθεση των Ελλήνων φιλάθλων το βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου, ένα μαγικό ταξίδι στα πρόσωπα και στα γεγονότα που έκαναν την ΑΕΚ μεγάλη και μοναδική. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει η ΑΕΚ του σήμερα για να τιμήσει όλους όσοι την υπηρέτησαν από το 1924 και μετά.

Αυτά τα 90 χρόνια ήταν μόνο η αρχή! Τα καλύτερα είναι μπροστά και θα τα ζήσουμε στο νέο μας σπίτι. Η ΑΕΚ γίνεται ξανά δυνατή και, με ψυχή της προσπάθειας αυτής τον μεγάλο κόσμο της, εξαπολύει την αντεπίθεσή της προς όλες τις κορυφές”, αναφέρει στο επίσημο site του συλλόγου η διοίκηση της ΑΕΚ.

Δείτε ποια φωτογραφία επέλεξαν στην ΑΕΚ για να γιορτάσει τα 90 χρόνια ιστορίας, προσφοράς στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού.