Α.Π.Α.Τ.Σ.Η.: «Μακριά από διοικήσεις»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος Α.Π.Α.Τ.Σ.Η. του Ηρακλή σχετικά με τα όσα ακούστηκαν σε ραδιοφωνική συνέντευξη από τον κ.Γαλανό και απάντησε στα λεγόμενά του:

«Μετά από συνέντευξη του κ. Γαλανού σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για κάποια πράγματα. Στα 15 χρόνια ιστορίας του συνδέσμου η θέση μας ήταν και θα είναι αμετακίνητη. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ. Η θέση μας είναι στις κερκίδες και στα πούλμαν. Προσπαθώντας με τον δικό μας τρόπο να συμβάλουμε στην γιγάντωση της ιδέας που λέγεται ΗΡΑΚΛΗΣ. Ποτέ δεν θα αποφασίσουμε για το ποιος θα αναλάβει την ομάδα και το ποιος όχι. Από την στιγμή που ακούστηκαν ψέματα στον αέρα της πόλης όμως δεν μπορούμε παρά να απαντήσουμε.

Πρώτον σε καμία συνέλευση στο Κατσάνειο δεν θυμόμαστε να τέθηκε θέμα Γαλανού. Οπότε δεν πήρε και θέση ο σύνδεσμος επίσημα. Το ότι ακούστηκε το όνομά του και μάλιστα αρνητικά είναι ένα δεδομένο που δεν υπάρχει λόγος να χρεωθεί ότι ήταν απόφαση του συνδέσμου. Την άλλη φορά να φροντίζετε να είστε ο ίδιος παρόν γιατί λάθος ενημερωθήκατε.

Δεύτερον ποτέ δεν μας κάλεσε να συζητήσουμε το οτιδήποτε.

Βάση των παραπάνω και αναγνωρίζοντας την θέση μας δηλώνουμε: Δεν μας αφορούν διοικητικές αλλαγές. Δεν χρειάζεται κανένας την συγκατάθεση ή την απόρριψή μας. Το μέγεθος του συνδέσμου είναι μικρό μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ, για να αποφασίζει αν θέλει η όχι κάποιον. Αποτελούμε κομμάτι της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ. Αν μας θεωρείτε θεσμό που θα αποφασίζει για τον αν θα έρθετε η όχι, αναθεωρήστε.. Οι απόψεις μας είναι δικές μας. Και σχηματίζονται βάση των γεγονότων και της προσφοράς του καθενός στον σύλλογο. Από εκεί και πέρα παρεμβαίνουμε όταν καταλάβουμε ότι κάτι βλάπτει τον ΗΡΑΚΛΗ. Και κρίνουμε από τα αποτελέσματα.. Οπότε δεν χρειάζεστε την έγκρισή μας..

Υ.Γ.1 Δεν είναι ωραίο να ξεκινάτε αναφέροντας αναληθή γεγονότα.

Χαλάει την πιθανότητα ότι είστε ο ιδανικός που μπορεί να κάνει τον ΗΡΑΚΛΗ μεγάλο.

Υ.Γ.2 Α.Π.Α.Τ.Σ.Η. λεγόμαστε. Μην ντρέπεστε να το πείτε..

ΗΡΑΚΛΗΣ

Α.Π.Α.Τ.Σ.Η. CLUB 1999″