«Φέρε αποδείξεις, να σου δώσουμε 400.000 ευρώ να φύγεις!»

Στη διοικητική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή, Θοδωρής Δρακόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε στους Νίκο Καγιούλη και Σπύρο Παπαθανασάκη.

«Δεν είναι η παράδοση της εξουσίας το θέμα, αλλά η παράδοση της διαχείρισης. Ο σύλλογος βυθίζεται και προσπαθούμε να τον σώσουμε προσωρινά μέχρι να βρεθεί μόνιμη λύση. Προκειμένου να υπάρχει ηρεμία και οι παίκτες να αποδώσουν στο ρόλο τους», είπε στο Metropolis 95,5, ενώ για τις 400.000 ευρώ που δηλώνει ότι έβαλε ο Νίκος Καγιούλης, είπε:

«Να μας πει πού τα έδωσε τα 400 χιλιάρικα και να του τα δώσουμε. Αν τα έχει βάλει για τις πραγματικές ανάγκες του συλλόγου να του τα δώσουμε για να μας δώσει το OK να αναλάβουμε. Μπορούμε να δώσουμε αυτά τα χρήματα και να αποχωρήσει. Εγώ, όμως, αμφισβητώ ότι έδωσε αυτά τα λεφτά. Πιστεύω ότι δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του. Πεποίθησή μου είναι ότι ψεύδεται. Πού έβαλε αυτά τα λεφτά; Οι παίκτες πληρώνονται από τις εκχωρήσεις των τηλεοπτικών. Όποια έσοδα έχει ο σύλλογος από τα εισιτήρια πάνε στις πρώτες ανάγκες. Πού πήγαν αυτές οι 400 χιλιάδες ευρώ; Κι αν η ομάδα πέσει στη Β’ Εθνική ποιος επενδυτής θα δώσει αυτά τα λεφτά που ζητούν; Να εμφανίσει αποδείξεις».

Για το αν σκοπεύει να επιδιώξει συνάντηση με τον Παπαθανασάκη, τόνισε: «Προσωπικά εγώ όχι. Όταν σε παίρνει τηλέφωνο ο Τουτζιάρης και ο Κατσαμπής και δεν απαντάς είναι προσβλητικό για τον Ηρακλή. Όταν κάναμε τις διαμαρτυρίες στην πλατεία Συντάγματος ο Τάσος Κατσαμπής ήταν παρών. Και δεν του απαντάς στο τηλέφωνο; Είσαι κατάπτυστος».