Μαρκόπουλος: «Συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε»

Στόχος του ΠΑΟΚ θα είναι να κόψει τον υψηλό ρυθμό του Άρη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα κλασικό παιχνίδι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, που μπορεί να είναι διαφορετικό από ότι τα άλλα χρόνια, αλλά παραμένει πολύ σημαντικό για τις δύο ομάδες. Είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, έχουμε ωστόσο ήδη μπει στη διαδικασία των Ευρωπαϊκών αγώνων και πάμε για να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα και πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό τον αγώνα.

Είναι απαραίτητο αυτό για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε μέσα κι έξω από το παιχνίδι. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Άρη να τρέξει γιατί είναι μία ομάδα που πιέζει και τρέχει πολύ. Πρέπει να έχουμε ισορροπία και πολύ καλές επιλογές στην επίθεση, ώστε να μπορέσουμε να διαβάσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αμυνθεί ο αντίπαλος και να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, αλλά και να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε».