Όλοι μέσα για την «μάχη»

Ο ΠΑΟΚ προσγειώθηκε σήμερα στην Αθήνα και η προπόνηση είχε…ευχάριστα για τον Βλάνταν Ίβιτς. 

Οι Στέφανος Αθανασιάδης και Γιάννης Μυστάκιδης «μπήκαν» με την προπόνηση της ομάδας και τέθηκαν στην διάθεση του Σέρβου τεχνικού ενόψει του ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης».

Ο Τζαβέλλας αρχίζει να μπαίνει στο πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ πρόβλημα προέκυψε με τον Μάρκο Βελλίδη.

Αναλυτικά από το δελτίο τύπου του ΠΑΟΚ:

Κουραστική, απαιτητική και δύσκολη μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα ήταν η Παρασκευή (21.10) για τον ΠΑΟΚ που πέταξε από το Μπακού για την Αθήνα.

Έπειτα από 3,5 ώρες πτήση, η αποστολή προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έκανε ένα σύντομο διάλειμμα για γεύμα στο ξενοδοχείο κι από εκεί κατευθύνθηκε άμεσα στο γήπεδο για προπόνηση, αφού ο χρόνος τρέχει και την Κυριακή (23.10) υπάρχει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό.Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Καραμπάγκ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις φυσικής κατάστασης κι αποκατάσταση σε πισίνα. Το κανονικό πρόγραμμα ήταν μειωμένης έντασης λόγω της καταπόνησης των ποδοσφαιριστών και αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο.
Στην αποστολή ενσωματώθηκε κι ο Γιώργος Τζαβέλλας , ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά στην προπόνηση. Ο διεθνής αμυντικός ανεβάζει ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης και παράλληλα συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς .Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Γιάννης Μυστακίδης προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Μάρκος Βελλίδης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα κι έμεινε στο γυμναστήριο όπου του χορηγήθηκε ενδοφλέβια φαρμακευτική αγωγή.