«Καυτός» διάλογος Γκαγκάτση-Βρέντζου!

Ένταση κόντεψε να δημιουργηθεί κατά τη συνεδρίαση της Λίγκας μεταξύ του Γιάννη Βρέντζου και του Μάκη Γκαγκάτση.

Όταν οι υπόλοιποι παράγοντες των ομάδων έθεσαν το θέμα της άμεσης έγκρισης της προσφοράς των 5 εκατ. της Dimera Media, o Μάκης Γκαγκάτσης ζήτησε να παρέμβει. Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ θέλησε να διευκρινίσει ότι ισχύει απόλυτα ό,τι ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης στη χθεσινή επιστολή του προς τη Λίγκα (την οποία αποκάλυψε το sportfm.gr). Σε αυτή το αφεντικό του ΠΑΟΚ ξεκαθάριζε ότι δίνει τα 5 εκατ. ακόμα κι αν χρειαστεί να απαλειφθούν τελικά κάποιες από τις χορηγικές παροχές που ζητεί.

Στο συγκεκριμένο σημείο, ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού απευθύνθηκε προς τον Γκαγκάτση, λέγοντας: «Εσείς ως τι επιθυμείτε να παρέμβετε; Με ποια ιδιότητα; Είστε κάτι στην Dimera Media; Εμείς ξέρουμε ότι εκπροσωπείτε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Η απάντηση του Μάκη Γκαγκάτση ήταν άμεση: «Μην βιάζεστε. Έχω στα χέρια μου εξουσιοδότηση της Dimera Media την οποία και καταθέτω στο Δ.Σ. προκειμένου να την εκπροσωπήσω μόνο στη σημερινή συνεδρίαση. Εσείς είστε τριπλοθεσίτης, κ. Βρέντζο.

Μαθαίνουμε πως είστε και στη Νότιγχαμ Φόρεστ, μαθαίνουμε πως είστε και αντιπρόεδρος στην Alter Ego και είστε και διευθύνων σύμβουλος στον Ολυμπιακό. Εγώ απλώς εκπροσωπώ την Dimera Media σε αυτή τη συνεδρίαση».

Επίσης, ο Μάκης Γκαγκάτσης διευκρίνισε η πρόταση της Dimera Media θα ισχύσει κανονικά ακόμα κι αν το ΣτΕ αποφασίσει να κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες: «Και αυτό να συμβεί, η Dimera έχει κι άλλες δραστηριότητες και θα τηρήσει τη συμφωνία της με τη Λίγκα».

Πηγή: sport-fm.gr