«Γκολ στη φτώχεια» από τον ΠΑΟΚ

Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ έβαλαν γκολ στη φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμό συμμετέχοντας στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε από την πρωτοβουλία «Γκολ στη Φτώχεια» και από το περιοδικό δρόμου «Σχεδία».

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Παίκτες που συνέδεσαν το όνομα τους με τα 90 χρόνια ιστορία του Συλλόγου, συνεχίζουν να συμμετέχουν ενεργά και να στηρίζουν τις πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτή την φορά πεδίο δράσης τους ήταν η Πλατεία Αριστοτέλους και το τουρνουά «Γκολ στην φτώχεια» .

Οι Δημήτρης Μήτογλου, Κώστας Μαλιούφας, Κυριάκος ΑλεξανδρίδηςΜιχάλης Ιορδανίδης και Γιώργος Τουρσουνίδης φόρεσαν τα αθλητικά τους και έδειξαν ότι όσα χρόνια και αν περάσουν η τέχνη δεν ξεχνιέται. Αντιμετώπισαν την ομάδα των Γιατρών του Κόσμου και προσέφεραν θέαμα στους ανθρώπους που κατέκλυσαν το κέντρο της Θεσσαλονίκης στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα υπέρ των ευπαθών κοινωνικών ομάδων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διοργάνωση έλαβαν μέρος διάφορες ομάδες, όπως η Εθνική Αστέγων αλλά και ομάδων προσφύγων από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.