Πρίφτης: «Συγγνώμη από τον κόσμο»

Συγγνώμη από τον κόσμο πρέπει να ζητήσουν στον Άρη, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την νίκη του.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την νίκη του. Είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και έπαιξε πιο έξυπνα από μας. Είναι από τα βράδια που είναι πολύ δυσάρεστα, αλλά είναι και σπουδαίες εμπειρίες, ίσως και πιο πολύ από τις νίκες. Είναι σαφές ότι στο μπροστινό μέρος έχουμε κακή λειτουργία, θα πρέπει να βελτιωθούμε. Κάνουμε αμυντικά την προσπάθειά μας, αλλά δεν υποστηρίζουμε επιθετικά αυτό που κανουμε πίσω«, τόνισε και συνέχισε:

Χρειάζεται πολύ σθένος για να μπορέσομε να ανατρέψουμε το δυσάρεστο κλίμα. Να ζητήσουμε συγνωμη από τον κόσμο, ξέρουμε την αγωνία του. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές, τονίζοντας: «Είναι κάτι που θα το συζητήσω αυτό αλλά δεν είναι του παρόντος…».

Για τις ικανότητες της ομάδας μίλησε: «Η ικανότητα έχει δύο σκέλη, το μπασκετικό και της ψυχικής δύναμης. Να πάρεις ευθύνες, να μη φοβάσαι και να κάνεις ό,τι κάνεις με αυτοπεποίθηση. Σε αυτό σίγουρα δεν είμαστε καλοί. Διαφωνώ με τον Ξανθόπουλο. Πολύ καλά έκανε και σούταρε. Οταν κάποιος σου αφήνει το σουτ και δε το παίρνεις, ήδη κερδίζει. Πρέπει να σουτάρεις. Κερδίζει στο μυαλό σου».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Βασίλη Καββαδά λέγοντας: «Εχει δεχθεί ένα χτύπημα στη μέση, που είναι σοβαρό. Θα κάνει αύριο εξετάσεις».