«Δεν με απασχολούν οι αποδοκιμασίες»

Ο τεχνικός του Ηρακλή ρωτήθηκε και για τις αποδοκιμασίες των οπαδών προς το πρόσωπό του και δήλωσε ότι δεν τον απασχολούν.

«Είμαι επαγγελματίας και αγαπάω το ποδόσφαιρο. Όποιος νομίζει ότι πρέπει να μιλήσει άσχημα για παίκτη ή προπονητή, δεν ευθύνομαι εγώ. Μπορεί να συνηθίζονται τέτοιες καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα. Μου δόθηκε η ευκαιρία και έκανα το καθήκον μου να βοηθήσω. Μέσα σε τρεις μέρες δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά και είναι πολλά που πρέπει να αλλάξουν. Κατανόηση φάσης, διάβασμα παιχνιδιού, φυσική κατάσταση. Όποιος κι αν είναι εδώ θα δείτε το ίδιο, όποιος κι αν είναι στον πάγκο. Προσπάθησα να προετοιμάσω την ομάδα. Δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα. Εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου και τίποτε παραπάνω», είπε.

Για το αν θεωρεί ότι κάποιοι παίκτες δεν έχουν διάθεση για δουλειά, είπε: «Δεν έχω διακρίνει ότι δεν υπάρχει διάθεση για δουλειά, αλλά όλοι ήταν λίγο πεσμένοι με όσα γίνονται. Αλλοι διαβάζουν Τύπο, άλλοι λίγο. Άλλον δεν τον νοιάζουν, αλλον τον επιβαρύνουν».

Όταν ρωτήθηκε αν οι παίκτες δεν τα έδωσαν όλα, όπως θα τα έδιναν με τον προηγούμενο προπονητή (τον Νίκο Παπαδόπουλο), θυμωμένος, απάντησε: «Μου είπατε ότι δεν τα έδωσαν όλα οι παίκτες μου και το ρωτάτε σε μένα; Τα έδιναν όλα με τον παλιό προπονητή και όχι με μένα; Όποιος δεν τα δίνει όλα δεν έχει δουλειά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο στον Ηρακλή. Δεν έχει σχέση με μένα. Δεν έχει θέμα με τον προπονητή να τους το λέει κάθε μέρα. Έτσι δεν θα πάμε πουθενά, αν διαλέγουμε σε ποιον θα τα δίνουμε όλα και σε ποιον όχι».

Για το πέναλτι, είπε: «Όχι δεν ήταν. Είδε κανείς τη φάση;».