«Παίξαμε καλύτερα από τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο»

Το ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε καλύτερα από τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο ενώ στο πρώτο δεν ήταν καλός, τόνισε σε δηλώσεις του μετά την λήξη του παιχνιδιού ο Πάουλο Μπέντο. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Νομίζω ότι είδαμε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερα καλό θέαμα, για μεγάλες περιόδους του παιχνιδιού δεν παίχθηκε ωραίο ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο γήπεδο και αργήσαμε να βρούμε ρυθμό, δεχθήκαμε πρώτοι γκολ από μια στημένη φάση αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε, παίξαμε καλύτερα από τον ΠΑΟΚ, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και είμαι πολύ χαρούμενος επειδή καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και άμεσο ανταγωνιστή μας για τον τίτλο. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Ειδικότερα, θα ήθελα να πω ότι ο τρόπος που αγωνιστήκαμε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν κάπως διαφορετικός από ότι είχαμε σχεδιάσει πριν την έναρξη. Πάντως, στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε αρκετά την απόδοσή μας, γίναμε πιο απειλητικοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πήραμε τελικά τη νίκη και σίγουρα είμαστε χαρούμενοι για αυτό το αποτέλεσμα».