Απίστευτο ξέσπασμα από τον Γλύκο!

Ο Παναγιώτης Γλύκος ήταν ξεκάθαρος σε δηλώσεις που έκανε στη NOVA. Όπως ανέφερε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, ο διαιτητής καθόρισε το αποτέλεσμα και μάλιστα μίλησε για συγκεκριμένες φάσεις.

Αναλυτικά:

«Το μόνο που σκέφτομαι είναιότι είμαστε απογοητευμένοι γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό. Αλλά όπως είδατε δεν ήταν εφικτό γιατί κάποιος κύριος δεν ήθελε να γίνει έτσι. Ηταν κάτι ολοφάνερο ότι για ακόμη μια φορά στην Ελλάδα αντί να είναι πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστες, ήταν ο διαιτητής. Αρα τι κάνουμε εμείς; Ξέραμε ότι πριν από δύο χρόνια με αυτόν πάλι διαιτητή έγινε ότι έγινε και σήμερα. Πάλι αυτός πρωταγωνιστής. Δεν είναι κάτι που πρέπει να γίνεται στο 2016. Δεν είναι δυνατό να συνεχίζεται αυτό. Δεν θέλουμε πλέον να το σκεφτόμαστε».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι στο πρώτο γκολ υπάρχει οφ σάιντ και το δεύτερο γκολ έρχεται από κάποιο παίκτη που έπρεπε να αποβληθεί. Εμείς γιατί μιλάμε για ένα καθαρό παιχνίδι;»

Καταλήγοντας τόνισε: «Εμείς θέλαμε να βγούμε να συνεχιστεί το παιχνίδι, αλλά περιμέναμε μια απόφαση γιατί υπήρχαν συζητήσεις με τον κ. Σαββίδη. Επρεπε να βγουμε γιατί θα υπήρχαν πάλι κυρώσεις».