«Αν αυτά γινόντουσαν στην Τούμπα…»

Εμφανώς επηρεασμένος από τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για τα όσα του είπε ο Αρετόπουλος για την διακοπή τονίζοντας ξανά ότι τον απείλησε με μείον δέκα! 

Στην επεισοδιακή συνέντευξη τύπου ο Σέρβος τεχνικός αναρωτήθηκε το τι θα γινόταν όλα αυτά στην Τούμπα (οφσάιντ, περιπτώσεις αποβολών, καπνογόνα αλλά και λεκτικές επιθέσεις) το ποια θα ήταν η κατάληξη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

Αρχικά μίλησε για το τι έγινε στη διακοπή: «Αν θα ξαναγίνει η διακοπή τελειώνει το παιχνίδι. Εγινε αυτό μπήκαμε μέσα. Όταν μπήκαμε μου είπε «αυτό που είπα έκανα» και μετά από λίγο άλλαξε την απόφασή του. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν θέλετε να πούμε παραμύθια, να σας πω ότι θέλετε».

Για την απειλή από Αρετόπουλο :

«Υπάρχει απειλή, αυτό μας είπανε θα φάτε -10 αν δεν κατεβείτε. Εχουμε και -3 και άλλους τρεις από το σημερινό παιχνίδι, να πάμε στους -16.

Και συμπλήρωσε:

«Δε ξέρω αν είστε δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού ή όχι, αλλά αν θέλετε να έχετε καθαρό ποδόσφαιρο να έχει ενδιαφέρον πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό. Καταλαβαίνω δεν είναι εύκολο, αλλά δεν γίνετε να προχωρήσουμε έτσι, δεν υπάρχει ενδιαφέρον».

Για το  τι εννοεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι στο -3:

«Εννοώ με αυτό που είπα πως οι βαθμοί χαθήκαν στην κόκκινη κάρτα του Μιλιβόγιεβιτς, στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού που είναι οφσάιντ και στην μη αποβολή του Μποτία που είναι τάκλιν για να μείνει εκτός πέντε αγωνιστικές και όχι απλά να δει την κόκκινη κάρτα. Αν γινόταν αυτό που έγινε εδώ στην Τούμπα, τι θα λέγατε;Δέχθηκα λεκτική επίθεση και όταν μπήκαμε στη φυσούνα και όταν πήγα να κάνω δηλώσεις στη ΝΟΒΑ».

Για την εικόνα του αγώνα:

«Ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει. Με τις ευκαιρίες, με όσα έγιναν. Ο Ολυμπιακός είχε μόνο κατοχή. Εμείς είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες, είχαμε σωστή αντιμετώπιση του παιχνιδιού, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Τι να σας πω για το πώς χάθηκαν τα γκολ. Σε αυτό δεν υπάρχει απάντηση. Δουλεύουμε πολύ να το διορθώσουμε αυτό και θα το πετύχουμε».

Για την κατάσταση που επικρατούσε πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ:

«Εγώ ξέρω πως όταν έμπαινα στη φυσούνα έφαγα αρκετά αντικείμενα. Ευτυχώς κάποιο δε με βρήκε. Ισως τα έχουν καταγράψει και οι κάμερες αυτά».

Μετά από όλα αυτά και με την γνωστή ένταση που δημιουργήθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αποχώρισε μαζί με τον υπεύθυνο τύπου της ομάδας από την αίθουσα.