Ο Μιλιβόγεβιτς τρολάρει και λέει πως σωστά δεν αποβλήθηκε!

Την φάση στην οποία ζήτησε την αποβολή του ο ΠΑΟΚ σχολίασε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, χαρακτηρίζοντας απόλυτα σωστή την απόφαση του διαιτητή Αρετόπουλου.

Αναλυτικά το απόσπασμα: «Για τη φάση όπου ο ΠΑΟΚ ζήτησε την αποβολή μου, νομίζω ότι η απόφαση του διαιτητή ήταν απολύτως σωστή. Γλίστρησα και δεν πρόλαβα να βρω τη μπάλα, ο Αθανασιάδης πήδηξε και πέρασε από πάνω μου, δεν είχα πρόθεση να τον ακουμπήσω. Ήταν ένα διαφορετικό ντέρμπι σε σχέση με αυτό κόντρα στην ΑΕΚ, γιατί σε εκείνο το παιχνίδι σκοράραμε γρήγορα και άνοιξε, ενώ απόψε βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και έπρεπε να αντιδράσουμε.

Επαναλαμβάνω ότι θεωρώ τον ΠΑΟΚ καλή ομάδα, με σωστή οργάνωση μέσα στο παιχνίδι, γρήγορους ποδοσφαιριστές και δεν ήταν εύκολο να νικήσουμε. Νομίζω ότι ισοφαρίσαμε με ένα κάπως τυχερό γκολ και στη συνέχεια πιέσαμε, αλλά δεν είχαμε αρκετή δύναμη λόγω του ματς της Πέμπτης. Πάντως στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολύ, παρότι δεν ήταν καθόλου εύκολο να βρούμε χώρο, και τελικά πήραμε τη νίκη που είναι και το πιο σημαντικό».