Σεβασμό στις αποφάσεις του διαιτητή ζήτησε ο Καρεμπέ

Ο Κριστιάν Καρεμπέ με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι έκανε λόγο για καλή φιλοξενία, ενώ είπε ότι πρέπει να σέβονται τις αποφάσεις του διαιτητή οι πάντες…

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ήταν το δεύτερό μας ντέρμπι, μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ. Σήμερα ήταν πιο δύσκολο γιατί βρεθήκαμε να χάνουμε νωρίς και έπρεπε να ανατρέψουμε το σκορ. Έπρεπε να παλέψουμε και να γυρίσουμε το ματς για να φτάσουμε στη νίκη».

Για τις αποφάσεις του διαιτητή και τις συνεχείς διακοπές: «Οφείλουμε να σεβόμαστε τις αποφάσεις του διαιτητή. Σταμάτησε το παιχνίδι για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Σαν χώρα, σαν λαός λατρεύουμε το ποδόσφαιρο, έχουμε έναν ξεχωριστό τρόπο να το μοιραζόμαστε. Οφείλουμε να υποστηρίζουμε πάντα την ομάδα μας. Εμείς και ο κόσμος είμαστε ένα. Το πάθος περισσεύει. Κοιτάζουμε να δείχνουμε και σεβασμό στον αντίπαλο.

Είναι θέμα του διαιτητή τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον είναι πολύ πιο πολιτισμένες οι συνθήκες. Υποδεχθήκαμε μια χαρά τον ΠΑΟΚ, υπήρξε καλή φιλοξενία. Νομίζω ότι οφείλουμε να σεβόμαστε τις αποφάσεις του ρέφερι. Πρέπει να σεβόμαστε εαυτούς και αντιπάλους μας. Πρέπει να δείχνουμε πίστη στο πρωτάθλημα μας, με γνώμονα το καλό του πρωταθλήματος».