Τελειώνει ο Σφακιανάκης!

Στο σημερινό (24/10) Δ.Σ. της Football League φαίνεται ότι θα εκφράσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την προεδρία της Λίγκας.

Κρίσιμο είναι το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας κι όπως όλα δείχνουν αναμένεται να υπάρξει αλλαγή στην “κεφαλή” της Λίγκας.

Οπως είχε διαρρεύσει από τις προηγούμενες ημέρες, ο πρόεδρος Στέλιος Σφακιανάκης φαίνεται να έχει εκφράσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί κι ορισμένοι παράγοντες ομάδων έχουν σχεδιάσει να εκλέξουν σήμερα μία πενταμελή επιτροπή που θα αναλάβει να αναζητήσει έσοδα ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα άμεσα, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Παράλληλα επιθυμούν να εξουσιοδοτήσουν τους οικονομικά ισχυρούς Γιαλιά, Παπαϊωάννου, Μονεμβασιώτη, Θεοδωρίδη κι όποιον άλλον είναι σύμφωνος, ώστε να βρουν χορηγούς.

Από εκεί και πέρα ακόμη κι αν δεν παραιτηθεί ο Σφακιανάκης ή δεν αναγκαστεί να εγκαταλείψει το αξίωμά του έπειτα απο ψηφοφορία, λέγεται πως με κάποιον τρόπο θα μπορούσε να παραγκωνιστεί και να επιφορτιστεί με τις αρμοδιότητές του το Σώμα.