Έτοιμος για Καλλονή ο Αγροτικός Αστέρας

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα για τον αυριανό (25/10, 15.00) εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ Καλλονής για το Κύπελλο Ελλάδας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν κι έτσι το προπονητικό επιτελείο αναλώθηκε περισσότερο σε ασκήσεις τακτικής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που αποτελείται από δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Γιακουμής, Κάμπας, Χατζής, Βαφέας, Κουκόλης, Γκότοβος, Γκέσιος, Κυριακίδης, Μπουτζίκος, Πάτο, Φιλίπε, Τάι, Πάλλας, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος, Δεινόπαπας, Θεοδωρίδης.

Ο Νίκος Νεντίδης μετά το τέλος της προπόνησης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων του Αγροτικού Αστέρα για το κύπελλο. «Επιτέλους έχουμε στο πρόγραμμά μας ένα επίσημο παιχνίδι. Είχα πει και στο παρελθόν ότι ο Αγροτικός Αστέρας θέλει να είναι η ευχάριστη έκπληξη σε αυτό το θεσμό. Έχουμε προετοιμαστεί για την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά αύριο μπαίνουμε στη μάχη του κυπέλλου που ξεκινάει. Οι ποδοσφαιριστές μας γνωρίζουν πολύ καλά το τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο αφού έχουμε μέχρι τώρα δεκαπέντε φιλικά παιχνίδια. Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο για εμάς. Ξεκινάει το φετινό ταξίδι από το θεσμό του κυπέλλου με τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής περιμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος».