«Τον Ηρακλή θέλω όχι την Ρεάλ Μαδρίτης…»

Ο Φάμπιο Μοντεκάλβο μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με τον Ηρακλή και την εξέλιξη που υπάρχει στο θέμα της μεταφοράς των μετοχών . Αναφέρθηκε στην πρόταση των 3.000.000 ευρώ, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Όσα είπε ο Φάμπιο Μντεκάλβο στον ArenaFM 89.4:

«Πρέπει να συζητήσουμε ποιος είναι αυτός που καταστρέφει τα πάντα στην ομάδα. Κάθε φορά που πάει να γίνει κάτι , να προχωρήσει κάτι, υπάρχει κάποιος που τα καταστρέφει όλα. Πρέπει να σταματήσετε να με ρωτάτε αν θα πάρω τον Ηρακλή και να βρείτε ποιος είναι αυτός που τα χαλάει όλα.

Δεν υπάρχουν καθαρές διαδικασίες σε όλη αυτή την ιστορία. Είμαι πολύ θυμωμένος αλλά ο  κόσμος είναι μαζί μου και θα ολοκληρώσω την αποστολή που ανέλαβα. Δεν με σέβονται αλλά τα έβαλαν με λάθος άνθρωπο»

Συζητήσατε με  τον Παπαθανασάκη, του καταθέσατε πρόταση;

«Μιλήσαμε ναι και του εξήγησα ότι η κατάσταση δεν μου αρέσει. Μου ζήτησε χρήματα για να κάνω τον οικονομικό έλεγχο και δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω λεφτά για αυτόν τον λόγο. Η ομάδα είναι μέσα στα χρέη, αλλά εγώ είμαι έτοιμος να καταθέσω πρόταση. Η τιμή βέβαια δεν θα είναι μεγάλη λόγω των πολλών χρεών που έχει ο Ηρακλής. Δεν αγοράζω την Ρεάλ Μαδρίτης…

Τις επόμενες μέρες θα καταθέσω την πρόταση μου αλλά πρώτα πρέπει να κάνω τον οικονομικό έλεγχο. Οι συνεργάτες μου θέλουν τον καθαρό έλεγχο της ομάδας και αυτό πρέπει να γίνει».

Θα προχωρήσει το θέμα της αγοράς του Ηρακλή;
«Αν δεχτούν την προσφορά μου θα συνεχίσουμε. Οι οπαδοί καλά κάνουν και αντιδρούν. Η διοίκηση τους κοροϊδεύει με κάθε ευκαιρία».

Αναφορικά με την πρόταση των 3.000.000 που είπατε ότι θα καταθέσετε: «Ότι λέω το κάνω, ισχύει η πρόταση αν και είναι αρκετά αυξημένη. Αν δώσω αυτά τα 3.000.000 ευρώ, θέλω να είναι καθαρή η ομάδα. Τα όποια χρέη υπάρχουν ας τα αναλάβει ο κ.Παπαθανασάκης.

Θα πάω να συναντήσω τον υπουργό καθώς πριν φέρω τους συνεργάτες μου να επενδύσουν θέλω να ξέρω πως είναι τα πράγματα, γιατί με όλα όσα έχω δει, δεν είναι και πολύ καθαρό το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Θα ζητήσω συνάντηση με τον υπουργό τις επόμενες μέρες».

Αναφορικά με την ήττα του Ηρακλή από τον Ατρόμητο:

«Υπήρχε ομάδα; Ήταν ένα απαίσιο παιχνίδι . Τι να πω εγώ ότι ήταν ένα παιχνίδι απάτη; Ότι ο Ηρακλής έπρεπε να χάσει; Ήταν πέναλτι αυτό που έδωσε; Αυτοί πρέπει να περάσουν από σχολείο διαιτητών …»

Το μήνυμα του προς τον κόσμο της ομάδας:

«Έχουν δίκαιο σε όσα κάνουν αλλά πρέπει να ηρεμίσουν κατά την διάρκεια των παιχνιδιών και να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν τον Ηρακλή να φτάσει στις νίκες. Με ηρεμία, θα προχωρήσουμε και θα τελειώσουμε το θέμα».