Ο βοηθός του Παπαδόπουλου, ανέλαβε τη Δόξα Δράμας

Την πρόσληψη του Νίκου Καραμπετάκη, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση της Δόξας Δράμας.

Μπορεί την Δευτέρα (24/10) η διοίκηση της Δόξας Δράμας, να ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Κώστα Βασιλακάκη, ωστόσο οι ιθύνοντες των «μαυραετών» μόνο με σταυρωμένα χέρια έμειναν καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον Νίκο Καραμπετάκη.

Ο εν λόγω τεχνικός o οποίος μέχρι πρότινος, ήταν βοηθός προπονητή του Νίκου Παπαδόπουλου στον Ηρακλή, ενώ στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα την σεζόν 2013 -1 4 βρισκόταν στον πάγκο του Άρη Ακροποτάμου, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των Δραμινών.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι ιθύνοντες, του συλλόγου της Ανατολικής Μακεδονίας ανακοίνωσαν, και επίσημα την Τρίτη (25/10) την πρόσληψη του στην τεχνική ηγεσία.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τον Ηρακλή, ο Καραμπετάκης την περίοδο 2014 -15 ήταν στην τεχνική ηγεσία του Νέστου Χρυσούπολης τον οποίο και οδήγησε στην άνοδο του στην Γ΄Εθνική, κατακτλωντας παράλληλα όλους τους τίτλους της σεζόν εκείνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O ΓΣ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Προπονητή κ. Νικόλαο Καραμπετάκη
Χρέη Βοηθού Προπονητή αναλαμβάνει  ο κ. Μπάμπης Καζεπίδης.
Νέος Αρχηγός Ποδοσφαιρικού Τμήματος  θα είναι  ο κ. Μιχάλης Κωνσταντινίδης.
Η παρουσίαση του κ. Καραμπετάκη,κ. Καζεπίδη,κ. Κωνσταντινίδη θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο του Συλλόγου Τετάρτη 26-10-2016 στις 12:00.
Η οικογένεια του ΓΣ Δόξα Δράμας  καλωσορίζει τον κ. Καραμπετάκη ,κ.Καζεπίδη,κ. Κωνσταντινίδη  και τους εύχεται κάθε επιτυχία.»