Έτσι έρχεται η Λάρισα

Ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε να αφήσει αρκετούς βασικούς εκτός αποστολής σήμερα αφενός για να τους έχει φρέσκους την Κυριακή με την ΑΕΚ, κι αφετέρου για να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες.

Το ίδιο ισχύει και για την Λάρισα, που μετά το 4-0 στα Γιάννενα, έχει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει μαζί του στην αποστολή αρκετούς ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής, όπως ο Κουτογλίδης, ο Μονιάκης, ο Λαμπρόπουλος, ο Κουτσιανικούλης, ο Βαρέλα, ο Μαρουκάκης και οι της Κ20 Μακρής και Κεϊτά, όπου αναμένεται κάποιοι εξ’ αυτών να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι.

Απ΄ αυτους που έπαιξαν την Κυριακή στα Γιάννενα, ο Αναστασιάδης άφησε εκτός αποστολής τους Φάρκας, Γκόλια, Ντοντό, Ναζλίδη, Ρέντζα και Αντόνι.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι : Καβουσάκης, Κουτογλίδης, Ναβάρο, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Μονιάκης, Κόντορ, Ουρτάδο, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ντέλετιτς, Αβραάμ, Βαρέλα, Μακρής, Μαρουκάκης και Κεϊτά.