Άγγελος κατά παικτών, και… μπέρδεμα με Ίβιτς

Οι συνεντεύξεις τύπου με τον Άγγελο Αναστασιάδη πάντα έχουν ενδιαφέρον και η σημερινή δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση! Ο προπονητής της Λάρισας τα έχωσε σε κάποιους παίκτες της ομάδας του, υπονοώντας κατά πρώτο λόγο τον Κουτσιανικούλη, που άλλαξε στο ημίχρονο (“είναι δύσκολο να παίζεις με 9 ή με 10”, είπε), ενώ όταν η συζήτηση πήγε στον ΠΑΟΚ, η συνέντευξη διακόπηκε…

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για το παιχνίδι : “Ήταν μια ευκαιρία να δούμε παιδιά που έχουν καιρό να παίξουν. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος απο μας. Είμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο ημιχρονο. Στο πρώτο, κάποια παιδιά δεν ήταν καλά.. Στο δεύτερο, ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από τους περισσότερους παίκτες”.

Για το πως εξηγεί το ότι στο β’ μέρος η Λάρισα ήταν καλύτερη από το α’ : “Δεν μπορείς να παίζεις με 10 παίκτες και με 9. Απλά πρέπει να τους αφήσουμε εκεί να δούμε τι γίνεται. Αν ήταν ένα παιχνίδι που θα μας ενδιέφερε πολύ περισσότερο δεν θα αφήναμε τόσο χρόνο να διαρκέσει. Έπρεπε να κάνουμε αυτό, που έπρεπε να κάνουμε”.

Για τα γκολ, που δέχεται πρώτη η Λάρισα : “Το τρίτο παιχνίδι είναι αυτό. Και με την ΑΕΚ τρέχαμε να προλάβουμε. Είμαστε μια ομάδα, που προσπαθεί να κάνει βήματα. Έχουμε παιδιά, που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία από Α’ Εθνική, και είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο. Η Λάρισα έτσι όπως είναι, μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο, και να χάσει από οποιονδήποτε αντίπαλο. Και με την ΑΕΚ και τα Γιάννενα, εμείς αυτοκτονήσαμε. Δεν μπορεί να είμαστε οχτώ με έναν και να μην μπορούμε να κάνουμε γκολ. Αυτά συμβαίνουν. Με μηδέν τελικές δεχτήκαμε δύο γκολ. Αλλά έτσι θέλει η Παναγιά να γίνει. Στο τέλος όλα θα γίνουν καλά. Δουλεύουμε πολύ, κάποια στιγμή θα μας τα δώσει. Ποιος έχει υπομονή δεν ξέρω. Η ΟΥΕΦΑ δίνει 72 ώρες μετά από ένα παιχνίδι, εμείς δεν τις έχουμε. Το Σάββατο παίζουμε με τον Πανιώνιο. Εμάς δεν μας υπολογίζει κανείς”.

Για τις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας : “Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα με την ΑΕΚ, είναι καλύτερη ομάδα. Βλέποντας τις ομάδες, έχω να πω ότι αυτή τη στιγμή, είναι και θέμα ψυχολογίας καθαρά, αν γινόταν ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Το είχα πει όταν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Όλες οι ομάδες χάνουν. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι έχει καλύτερους από την ΑΕΚ”.

Για το αν μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ : “Δεν θέλω να κάνω σχόλια για τον ΠΑΟΚ. Μόνο ευχές θέλω να δώσω. Έχει έναν προπονητή που γνωρίζει την κουλτούρα της ομάδας, αυτό είναι αβαντάζ. Θα τον αφήσετε ήσυχο;”

Εκεί υπήρξε αντίδραση συναδέλφου για την τοποθέτηση του προπονητή της ΑΕΛ (“ρωτήστε τον ίδιο, γιατί να μην είμαστε εμείς αυτοί που δεν θα τον αφήσουν), ο Αναστασιάδης είπε “εντάξει, λάθος δρόμο πήρε η κουβέντα” και τελείωσε την συνέντευξη τύπου.