«Το Κύπελλο δίνει έξτρα κίνητρο»

Ο Μπάμπης Παυλίδης επέστρεψε γερός στους αγωνιστικούς χώρους και μίλησε για τη νίκη επί του Αιγινιακού, την ετοιμότητα της ομάδας και τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν/

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό, ο Παυλίδης δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε, επιτέλους, τους επίσημους αγώνες. Εχουμε κίνητρο και ειδικά στο Κύπελλο, όπως έχουμε πει από την αρχή. Κοιτάμε σοβαρά τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Κερδίσαμε αρκετά εύκολα, αν και δεν πιάσαμε μεγάλη απόδοση. Το γκολ, όμως, στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε ώθηση και μας έδειξε το δρόμο προς τη νίκη», ανέφερε, αρχικά, για να συνεχίσει:

«Είναι λογικό να επηρεάζει η διακοπή. Είναι διαφορετική η αίσθηση του να δίνεις επίσημο ματς. Τώρα που ξεκινά και το Πρωτάθλημα, θα παρουσιαζόμαστε ακόμα καλύτεροι. Οσον αφορά τον βαθμό ετοιμότητας, βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Διαθέτουμε γεμάτο ρόστερ και όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν και στις δύο διοργανώσεις».

Στη συνέχεια, ο μέσος των «κιτρινόμαυρων» σχολίασε την ευκολία με την οποία σκόραρε ο Αρης, κάτι που δεν συνέβη στα φιλικά:

«Επαναλαμβάνω ότι είναι διαφορετικά, όταν παίζεις επίσημο παιχνίδι. Με τον Αιγινιακό ήμασταν αρκετά σοβαροί και έτσι ήρθαν τα γκολ».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, πρόσθεσε:

«Προσωπικά, νιώθω καλά και ελπίζω, όσο περνά ο καιρός, να είμαι ακόμα καλύτερος. Αλλωστε, πέρασαν περίπου 12 μήνες από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που αγωνίστηκα, στη Χρυσούπολη απέναντι στον Νέστο».