Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μοιράζει δώρα!

Πλούσια δώρα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών (29/10, 17:00), στο «PAOK Sports Arena», από τους χορηγούς της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση:

«Την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο μπάσκετ, να διεκδικήσουν και να κερδίσουν πλούσια δώρα από τους χορηγούς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θα έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας, που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Απόλλων Πάτρας Carna, που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 στις 5μ.μ. στο PAOK Sports Arena…

Στο ημίχρονο του αγώνα, θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός “Vοulis Shoot”, όπου δύο φίλαθλοι που θα επιλεγούν πριν από την έναρξη του αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να επιχειρήσουν πέντε σουτ (σε διάστημα ενός λεπτού) από οποιαδήποτε σημείο του γηπέδου και να κερδίσουν: για κάθε εύστοχο ΣΟΥΤ ΔΥΟ (2) ΠΟΝΤΩΝ κερδίζουν 10€ και για εύστοχο ΤΡΙΠΟΝΤΟ κερδίζουν 20€. Όλα αυτά σε μία προσφορά του χορηγού της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., της μεγαλύτερης Ελληνικής Παραγωγικής Επιχείρησης στον Τομέα των Χημικών για την Προστασία και την Περιποίηση του Αυτοκινήτου “VOULIS CHEMICALS”.

Η εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων “AVANCE RENT A CAR”, Επίσημος Χορηγός της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει σε έναν τυχερό φίλαθλο μία (1) δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου για δύο (2) ημέρες και για οποιαδήποτε ημέρα επιλέξει.

Τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΤΕΟ “AUTECO”, Επίσημος Υποστηρικτής της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει σε έναν τυχερό φίλαθλο έναν ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΤΕΟ ή μία δωρεάν αυτόνομη κάρτα καυσαερίων.

Η εταιρία ανταλλακτικών οχημάτων “ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.”, Επίσημος Υποστηρικτής της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει σε έναν τυχερό φίλαθλο υαλοκαθαριστήρες ALCA GERMANY»

Το κατάστημα “Mammy’s Creperie”, στην 25ης Μαρτίου 25 στην Θεσσαλονίκη, Επίσημος Προμηθευτής, της ομάδας μας, προσφέρει δύο (2) δωρεάν γεύματα για δύο (2) ζευγάρια.

To “EGNATIA PALACE HOTEL”, Επίσημος Προμηθευτής προσφέρει σε έναν φίλαθλο του Π.Α.Ο.Κ., μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Egnatia Palace Hotel μαζί με δωρεάν χρήση του Wellness Paradise Club Spa.

Οι “ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ”, Επίσημος Συνεργάτης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει σε δύο (2) τυχερούς φιλάθλους μας, ένα (1) βιολογικό καθαρισμό σαλονιού σπιτιού πέντε (5) θέσεων αξίας 120 ευρώ, και ένα (1) καθαρισμό δύο (2) στρωμάτων από ακάρεα αξίας 80 ευρώ».