Κεφάτος ο Ντάντε στην παρουσίαση από τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε το μεγάλο αστέρι του, τον Αμαράλ Ντάντε, παρουσία του προέδρου Αντώνη Τσαλόπουλου και του προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη. Ο Βραζιλιάνος ήταν κεφάτος, καλησπέρισε τους δημοσιογράφους στα ελληνικά, ενώ με χιούμορ σχολίασε και την δήλωση του προπονητή του, ότι έφερε τον «Μέσι του βόλεϊ»: «Χαίρομαι που ο προπονητής μου εκτιμάει τα όσα έχω κάνει στο άθλημα. Θα έλεγα… Νεϊμάρ γιατί ο Μέσι είναι Αργεντίνος!».
Ο Ντάντε είπε στην εισαγωγή του: «Είναι μεγάλη μου τιμή που ήρθα στη Θεσσαλονίκη για να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την υποδοχή. Είναι ιδιαίτερη τιμή που έγινα μέλος μιας καλά δομημένης ομάδας. Δεν έχει μόνο έξι βασικούς καλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου θα βοηθήσω στην εξέλιξη της ομάδας». Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποδώσω την αγάπη του. Θα παίξω το καλύτερο βόλεϊ που μπορώ για να τους δώσω χαρά».
Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Τσαλόπουλος τόνισε ικανοποιημένος: «Άλλο ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Πέρσι με έναν εξίσου μεγάλο αθλητή τον Ντέιβιντ Λι, φέτος τον Ντάντε Αμαράλ μαζί με τους άλλους αστέρες που έχει η ομάδα μας. Υποδεχόμαστε τον άνθρωπο θρύλο. Τον Μέσι του αθλήματος, όπως είπε κ ο Γ. Καλμαζίδης για να με πείσει. Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και ο ΑΣ ότι ήταν να κάνει το έκανε. Τώρα είναι όλα στα χέρια του προπονητή. Καλωσορίζω τον Ντάντε και του εύχομαι πάνω από όλα υγεία γιατί μας έχει πληγώσει τελευταία πολύ και να ζήσει όλα αυτά που έχουμε ζήσει τις τελευταίες δύο χρονιές μαζί μας. Ευχαριστώ τους 1020 φιλάθλους που μας στήριξαν. Να βάλουμε στόχο τα 1500. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια σπάει ρεκόρ».
dante1

Ο προπονητής, Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Προσπαθούμε να φέρουμε στην ομάδα μεγάλους αθλητές. Και φέτος είναι οι στόχοι μας υψηλοί. Έγινε μια μεγάλη προσθήκη με τον Ντάντε, που είναι μια μεγάλη βοήθεια για την ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε μια παράδοση και μια ομάδα με σταθερότητα. Να φτιάξουμε μια ομάδα από όλους τους αστέρες και μονάδες που έχουμε. Είναι κάτι δύσκολο και χρονοβόρο, αλλά θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε μια σκληρή ομάδα. Αυτό μπορώ να υποσχεθώ. Καθημερινά θα προσπαθούμε. Στο τέλος θα δείξει πόσο ψηλά θα φτάσουμε».