«Μόνο για τη νίκη στην Τούμπα»

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη θα κατέβει η ΑΕΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σύφωνα με τον Ούγκο Αλμέιδα.

Ωστόσο, μιλώντας στην Nova, ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ δεν παραγνώρισε τις δυσκολίες του αγώνα και αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχει φέρει στην ομάδα η έλευση του Ζοσέ Μοράις.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να λέμε ότι έχουμε βγει εκτός διεκδίκησης στόχων. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι μείναμε τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και ακολουθεί ένα περίπλοκο παιχνίδι μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ, η οποία είναι πολύ ισχυρή. Έχει έρθει όμως στην ομάδα μας ένας νέος προπονητής με νέες ιδέες, διαφορετικές προπονήσεις και προσπαθούμε να προσαρμοζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα, για να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του. Το μόνο που θα κάνουμε είναι να μπούμε για να πάρουμε τη νίκη» είπε αρχικά ο Αλμέιδα.

Σχετικά για το τι θα πρέπει να προσέξει περισσότερο η ΑΕΚ στην Τούμπα: «Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και είναι πολύ δύσκολο να παίξεις απέναντί του. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι συνολικά την ομάδα του ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, επειδή θα έχουμε απέναντί μας πολύ καλούς παίκτες και μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι άλλωστε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Έχει τους ίδιους στόχους με μας, διεκδικεί το πρωτάθλημα και γι’ αυτό θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς όμως θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο μόνο για τη νίκη».