«Αποτέλεσμα και την Κυριακή…»

Αφού δήλωσε «υπηρεσιακός», τονίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει το για πόσο καιρό θα μείνει στον Ηρακλή αλλά το να βοηθήσει την ομάδα να ανακάμψει, ο Γιάννης Αμανατίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι κυανόλευκοι μπορούν να πάρουν κάτι καλό και στο παιχνίδι πρωταθλήματος (μετά από αυτό του Κυπέλλου) κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA:

Αρχικά μίλησε για το παιχνίδι του κυπέλλου που έγινε χθες κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου σημείωσε πως: «Το αποτέλεσμα δίνει ψυχολογία στην ομάδα και εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Με αυτή την κατάσταση που έχουμε και με αυτή την ψυχολογία, μέσα στον Παναθηναϊκό να φέρουμε αποτέλεσμα, την ώρα που μας είχαν όλοι ξεγραμμένους. Και με κάποια παιδιά που έπαιξαν πρώτη φορά, επίσης πολύ σημαντικό για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Από την άλλη ήμασταν και τυχεροί και πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Είχαμε και εμείς στις αντεπιθέσεις καλές στιγμές, τις οποίες δεν τελειώσαμε γιατί έλειπε η τελευταία πάσα. Είμαστε ευχαριστημένοι αλλά εκεί που θα πρέπει να επιμένουμε σαν Ηρακλής, είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες, στόχος μας πρέπει να είναι να πετύχουμε τουλάχιστον ένα τέρμα και να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι παραπάνω».

Για το αν θεωρεί πως το παιχνίδι που ακολουθεί στη Λεωφόρο είναι και μια ευκαιρία για μια νέα αρχή, είπε: «Το ελπίζω γιατί όσοι είμαστε και αγωνίζονται για τον Ηρακλή, θέλουν μόνο το καλύτερο της ομάδας. Αυτό έχουμε στο μυαλό μας και εμείς τώρα ως υπηρεσιακοί και τα παιδιά που αγωνίζονται σκληρά. Μπορεί να είναι μια αρχή, σίγουρα το αποτέλεσμα στο κύπελλο είναι κάτι άλλο. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Πρόσθεσε πως: «Η εικόνα του παιχνιδιού δεν θα αλλάξει πολύ σε σχέση με αυτό του κυπέλλου. Εμείς πρέπει να βρούμε από την ομαδικότητα ένα αποτέλεσμα. Και οι δυο αναμένεται να έχουμε αλλαγές, γιατί κάποια παιδιά είχαν προβλήματα. Έτσι περιμένω και τον Παναθηναϊκό σε κάποιες θέσεις με καινούργια παιδιά, γιατί έχουν και το Europa League. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας ώστε να πάρουμε αποτέλεσμα την Κυριακή».

Για το αν θεωρεί τον εαυτό του «υπηρεσιακό» προπονητή στον Ηρακλή: «Ναι θεωρώ τον εαυτό μου ως «υπηρεσιακό» προπονητή. Εγώ το καθήκον μου κάνω και σαν προπονητής της δεύτερης ομάδας, ανέλαβα την ομάδα για κάποιο καιρό. Αυτό που με νοιάζει είναι να δουλεύω όσο είμαι εδώ. Να τους μεταφέρω πράγματα από τις εμπειρίες μου. Το ποσό θα μείνω εγώ δεν ενδιαφέρει. Το σημαντικό είναι που πήραμε το βαθμό στο κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό και συνεχίζουμε».