«Να μας σέβονται οι διαιτητές»

Για τον ΠΑΟΚ που αξίζει τον σεβασμό από την διαιτησία, για την φετινή ομάδα αλλά και για τον ίδιο,  μίλησε ο Γιώργος Τζαβέλλας κατά την βράβευση του ως mvp του «Δικεφάλου» για τον μήνα Σεπτέμβριο. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι πάρα πολύ νωρίς για να δούμε το αποτελέσματα της ομάδας. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Ελπίζω σύντομα να είμαστε καλύτεροι».

Για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ και τις διαιτητικές αποφάσεις: «Θέλαμε να πάρουμε περισσότερα από όσα έχουμε πάρει. Αξίζουμε σεβασμό το αποδείξαμε και στο Καραϊσκάκη ότι πρέπει να μας σέβονται».

Για την φετινή ομάδα του Δικεφάλου: «Είμαστε πολύ καλή ομάδα αυτό περνάει και στα αποδυτήρια. Είμαστε καινούργια ομάδα και φέτος απλά η διαφορά είναι πως τα παιδιά που έχουν έρθει έχουν καταλάβει πιο σύντομα τι εστί ΠΑΟΚ και τις απαιτήσεις που έχει η ομάδα».

Για το βραβείο του: «Όλη η ομάδα αμύνεται όλη η ομάδα επιτίθεται. Έχουμε την καλύτερη άμυνα και με μένα και με σένα. Θέλω πάντα να είμαι κοντά στην ομάδα. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω οι πράξει το δείχνουν. Συνεχίζω την δουλειά μου και κάποια στιγμή ελπίζω όλοι να καταλάβουν ποιος είναι ο Γιώργος. Το βραβείο αυτό θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας»