Δεν μπορεί εντός…

Μπορεί στα φετινά δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια να έχει πάρει βαθμούς σε Τούμπα και Λεωφόρο, ωστόσο στην έδρα της δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί την χαρά της νίκης. 

Αυτό δεν έγινε ούτε σήμερα αφού αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στην Κέρκυρα σε ένα κακό παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες.

Την μεγαλύτερη όλων μάλιστα την είχαν οι φιλοξενούμενοι, όταν στο 38′ ο Τιράμ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ζίφκοβιτς.

Αυτή ουσιαστικά ήταν και η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του παιχνιδιού με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Η Ξάνθη με αυτή την νίκη έφτασε τους 9 βαθμούς στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος προσπερνώντας προσωρινά τον ΠΑΟΚ, ενώ Κέρκυρα έφτασε τους 7.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (71′ Ορφανίδης), Λισγάρας, Γουάλας, Λουσέρο, Φλίσκας, Λάζιτς, Νιέτο (55’ Τριάδης), Καμαρά, Γιουνές (80′ Ράνος).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (79′ Ντουαλά), Σπίνουλας, Κόντος (92′ Ανδρεόπουλος), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (67’ Γκόμες), Ζαραδούκας, Τουράμ, Νίκιτς.