Δικαιώνει τον Ατρόμητο ο παρατηρητής!

Απόλυτη δικαίωση για τον Ατρόμητο και από τον παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. Πέναλτι του Ντα Κόστα και κανένα οφ σάιντ στο γκολ, αναφέρεται στην έκθεση.

Τόσο ο Δελφάκης, όσο κι ο πρώτος βοηθός Κούρεντας τα έκαναν… μαντάρα χθες βράδυ στο Περιστέρι, σε σημείο που να υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες μπορεί να έφυγαν εν τέλει με το διπλό, νωρίτερα όμως ο ρέφερι του συνδέσμου Αρκαδίας είχε αρνηθεί πεντακάθαρο πέναλτι πέναλτι σε χέρι του Ντα Κόστα, ενώ ο Τρικαλινός επόπτης ήταν ο μοναδικός που είδε οφ σάιντ στο γκολ που σημείωσε ο Λε Ταλέκ.

Αποτέλεσμα αυτού τόσο ο Δελφάκης, όσο κι ο Κούρεντας να έχουν παραπεμπτικό βαθμό από τον παρατηρητή διαιτησίας Μανώλη Γιανναδάκη σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. Συγκεκριμένα στην έκθεσή του αυτές οι δύο φάσεις είναι εκείνες που χρεώνονται ως τα δύο σοβαρότερα λάθη διαιτητή κι επόπτη, ενώ για τον δεύτερο υπάρχει ένα ακόμη σημαντικό σφάλμα, το οφ σάιντ που κακώς δόθηκε πριν τη φάση του γκολ, στο 5ο λεπτό με τον Βασιλείου.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο πέναλτι που ζήτησε ο Ατρόμητος με τον Κεϊτά, κρίνεται σωστή η κίτρινη κάρτα για θέατρο.