Ένταση και ξύλο στο Παναθηναϊκός-Παναχαϊκή!

Ένταση και μικρής έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Παναχαϊκή.

Όλα άρχισαν κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ όταν οπαδοί των πράσινων άναψαν καπνογόνα. Ο Ρουμελιώτης, αρχηγός της Παναχαϊκής, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Γεωργουλέα, καθώς θεώρησε την ατμόσφαιρα αποπνικτική, ενώ κατευθύνθηκε προς αυτόν κρατώντας μάλιστα τα μάτια του.

Ο Γεωργουλέας κατέβηκε από τη θέση του, για τις απαραίτητες διαβουλεύσεις με τον κομισάριο, ενώ οι οπαδοί στόλισαν με «γαλλικά» τον Ρουμελιώτη για της διαμαρτυρίες.

Νέα διακοπή προέκυψε στην αμέσως επόμενη φάση, στην οποία ο Ρουμελιώτης πήρε τον πόντο για τους Πατρινούς και τον πανηγύρισε έξαλλα, δεχόμενος τις έντονες παρατηρήσης του διαιτητή και την αντίδραση της εξέδρας με φωνές.

Η ένταση όμως δεν σταμάτησε εκεί. Αμέσως μετά τη λήξη του ματς και με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί 3-0 σετ, άρχισαν τα έκτροπα στις κερκίδες των επισήμων. Μερίδα οπαδών των «πράσινων» επιτέθηκαν σε κάποιους μέσα στο γήπεδο, πιθανόν συνοδούς και φίλους της Παναχαϊκής. Αστυνομία δεν υπήρχε και χρειάστηκε η παρέμβαση των πιο ψύχραιμων για να τελειώσει το επεισόδιο.