«Αξίζαμε τη νίκη, θα ήταν άδικη η ισοπαλία»

Ο Λέο Μάτος ήταν ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, πετυχαίνοντας στην εκπνοή το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. «Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει σε τόσο σημαντικό παιχνίδι. Στην Ουκρανία επτά χρόνια, όταν έπαιζα στα χαφ, με μια μικρή ομάδα το είχα ξανακάνει, αλλά δεν ήταν ντέρμπι. Δεν περίμενα να πετύχω γκολ, αλλά ήταν σημαντικό παιχνίδι και θέλαμε τη νίκη», είπε ο Βραζιλιάνος, όταν του ζητήθηκε από το συνδρομητικό να θυμηθεί αν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο στην καριέρα του.

Για τη δυστοκία στο σκοράρισμα, ο Μάτος, είπε: «Έχουμε επιθετικούς με πολύ μεγάλη ποιότητα. Έτσι  όμως είναι το ποδόσφαιρο. Πολλές φορές τα χάνεις όλα και μετά ξαφνικά γίνονται εύκολα και η μπάλα μπαίνεις μόνη της. Με τέτοια ποιότητα καμιά φορά γυρνάει μόνο του. Δεν μπορώ εγώ να πω τι πρέπει να γίνει».

Σε ερώτηση αν η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη, είπε: «Όχι σε καμία περίπτωση. Αξίζαμε τη νίκη, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, ήμασταν πιο επικίνδυνοι, ελέγχαμε διαρκώς, απειληθήκαμε ελάχιστες φορές. Αλλες φορές χαμηλώναμε τον ρυθμό και ο αντίπαλος μας χτυπούσε στην κόντρα, αλλά αυτή τη φορά ήμασταν πολύ καλύτεροι κόντρα και πήραμε τη νίκη στο τέλος».