Μοράις: «Ας κρίνει ο κόσμος αν ήταν άουτ ή όχι»

Ο Ζοσέ Μοράις δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε νικήσει, ενώ έθεσε ερώτημα, αν ήταν άουτ η μπάλα ή όχι πριν από το κόρνερ, από το οποίο κρίθηκε το παιχνίδι.

«Πρέπει να δεχτούμε το αποτέλεσμα ακόμη κι αν δεν είναι δίκαιο, με βάση όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά. Προφανώς πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα και κυρίως στην ποιότητα του παιχνιδιού μας. Παίξαμε με τον ΠΑΟΚ που είναι καλή ομάδα, εκτός έδρας, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μας και για όσα έκαναν. Και με λίγο περισσότερη ακρίβεια, ίσως είχαμε κερδίσει το ματς. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ας κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι κι ας κρίνει ο κόσμος αν ήταν άουτ η μπάλα ή όχι, πριν από το κόρνερ, που έκρινε το αποτέλεσμα», τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ, που ρωτήθηκε αν μπορεί να καλυφθεί η διαφορά από την κορυφή.

«Είναι πάντα πιθανό και πάντα εξαρτάται από την ποιότητα. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Δεν παίξαμε ακόμη με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε και να μειώσουμε την απόσταση και την διαφορά και, ναι, πιστεύω ότι θα την μειώσουμε», τόνισε με σιγουριά.

Για την ατάκα του για το γκολ, πρόσθεσε: «Το γκολ ήρθε από κόρνερ, ο κόσμος συζητάει αν ήταν η όχι» και στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για όσα συζητούν στην Ελλάδα για τη διαιτησία, είπε «μιλάω γενικά».