Το σόου του Γκώνια και η αιτία των θλάσεων! (vid)

Η Καλλιθέα ήταν εξαιρετική στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο έχασε από τον Αόλλωνα με 3-2. Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της, Τάκης Γκώνιας, έκλεψε την παράσταση, μιλώντας για περίπου 20 λεπτά, ασκώντας κριτική στους δημοσιογράφους, που δεν ήξεραν τι σύστημα έπαιζε η Καλλιθέα. Η συνέντευξη ήταν απολαυστική, ενώ ο Γκώνιας αναφέρθηκε και στο γνωστό θέμα των θλάσεων, “φωτογραφίζοντας” καταστάσεις και δίνοντας τη δική του εξήγηση.

Είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Καλλιθέας για τις θλάσεις:

«Παίξαμε δύο παιχνίδια μέσα σε πέντε μέρες. Στον Πανθρακικό κάναμε 1500 χιλιόμετρα. Έντεκα ώρες να πάμε και έντεκα να ‘ρθουμε και γυρίσαμε στις 6,30 το πρωί οδικώς. Και η ομάδα έχει ένταση στο παιχνίδι της και ρυθμό. Γυρίσαμε και κάνουμε προπονήσεις σε πλαστικό και δεν έχουμε ούτε έναν μυικό τραυματισμό. Μία θλάση δεν υπάρχει στην ομάδα. Και ακούω τους διάφορους ειδήμονες του ποδοσφαίρου, που τους φταίει το προπονητικό για τις θλάσεις. Να ξέρετε ότι ο μόνος υπεύθυνος και το λέω για να το καταλάβουν κι αυτοί που κάνουν τους ρεπόρτερ στις μεγάλες ομάδες, για τους τραυματισμούς, είναι ο προπονητής. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος για τις εντάσεις, εγώ κάνω τα πάντα. Ο γυμναστής που έχουμε στην Καλλιθέα είναι ο καλύτερος, κάνει την προθέρμανση πάνω σε αυτό που θα ακολουθήσει στην προπόνηση. Για τις εντάσεις εγώ είμαι ο υπεύθυνος».

Δείτε τις δηλώσεις του Τάκη Γκώνια, οι οποίες ξεκινούν από το τέταρτο λεπτό του βίντεο. Το σχόλιο για τις θλάσεις μετά το 13′.