Στημένη εισβολή στο στούντιο

Έναν καθόλου πρωτότυπο τρόπο διάλεξε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Κωστής Ραπτόπουλος, για να προκαλέσει ντόρο γύρω από την τηλεοπτική εκπομπή του σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης.

“Έστησε” μια εισβολή αγανακτισμένου (δήθεν) οπαδού του ΠΑΟΚ στο στούντιο, με τον οποίο… αποπειράθηκε να έρθει στη χέρια και τον κράτησαν οι συμπαρουσιαστές, οι οποίοι ήταν κι αυτοί στο “κόλπο” της… κακοστημένης εισβολής.

Το ρεπορτάζ είναι από το thestival…

Χθες το βράδυ το thestival.gr δημοσίευσε το περιστατικό που έλαβε χώρα στην ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή του αθλητικού παραγωγού, Κωστή Ραπτόπουλου. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκίνησε ένας διάλογος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το αν πρόκειται περί αληθινής εισβολής οπαδού στο πλατό της εκπομπής ή αν το σκηνικό ήταν στημένο.

Το thestival.gr ερεύνησε το περιστατικό και τα πρόσωπα που συμμετείχαν σε αυτό και σας παρουσιάζει τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η εισβολή οπαδού του ΠΑΟΚ στο studio της εκπομπής «Μαρμίτα» ήταν μια στημένη (έως κακοστημένη) φάρσα.

Ο υποτιθέμενος οπαδός του ΠΑΟΚ στην πραγματικότητα είναι οπαδός του Άρη. Το όνομά του είναι Στέφανος και προπονείται στο ίδιο γυμναστήριο με τον Κωστή Ραπτόπουλο. Τους δύο άντρες συνδέει μακρά φιλία και αυτό αποδεικνύεται από την παρακάτω φωτογραφία.

stefanos_me_raptopoulo.jpg

Οι φίλοι του Κωστή Ραπτόπουλου γνωρίζουν την αγάπη του για την υποκριτική και κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για φάρσα.