Προκαλείτε λίγο, ε;

Από το βράδυ της Δευτέρας άρχισε να διαρρέει μέσω γνωστών κύκλων, ότι ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Δημήτρης Καλύβας, βαθμολογεί με χαμηλό βαθμό τον βοηθό Ευθυμιάδη, λόγω του κόρνερ που καταλόγισε στο 93′.

Πρόκειται για την φάση, που η ΑΕΚ ζητά άουτ, και σχεδόν ενάμιση λεπτό αργότερα, μπήκε το γκολ του Μάτος.

Είναι από τα… άγραφα, ένας βοηθός να παραπέμπεται για μια και μόνο τέτοια φάση, για την οποία, υπάρχει η γενικότερη αίσθηση ότι η μπάλα είχε βγει άουτ πριν σεντράρει ο Μάτος, αλλά κανείς δεν στοιχηματίζει το σπίτι του σ΄αυτό το ενδεχόμενο.

Είναι εξωφρενικό να παραπέμπεται ένας βοηθός για μία τέτοια φάση (υπάρχει κι άλλη, πιο καθαρή φάση λίγο νωρίτερα, στο σουτ του Ροντρίγκεζ, που αποκρούει ο Ανέστης και δίδεται άουτ, αλλά κανείς δεν μιλά γι΄αυτή τη φάση) και το πλέον εξωφρενικό είναι το ποιος τον παραπέμπει.

Είναι εξωφρενικό να παραπέμπεται ένας βοηθός για μία φάση, που ακόμη κι αν υπήρξε λάθος υπόδειξη, είναι φανερό ότι πρόκειται για ανθρώπινο λάθος.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Καλύβα, ο οποίος συμμετέχει πλέον στη νέα ΚΕΔ, υπό τον Γιώργο Μπίκα.

Η νέα ΚΕΔ, την οποία έφτιαξαν οι “ξένες δυνάμεις” στο πλαίσιο της… επιτροπής εξομάλυνσης, μια κατάσταση που προχώρησε με πρωτοβουλίες (και) του Θόδωρου Θεοδωρίδη, τον οποίο όλοι αποφεύγουν να τον βάλουν στο κάδρο (ποιος ξέρει γιατί…).

Η νέα ΚΕΔ που θα αναλάβει (δήθεν) να καθαρίσει την διαιτησία, έχει ως μέλος της τον Δημήτρη Καλύβα, τον οποίο είχε προτείνει η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ για επιδιαιτητή και ο οποίος παραπέμπει έναν βαθμό για μία φάση για την οποία κανείς δεν στοιχηματίζει το σπίτι του για ότι υπήρξε λανθασμένη υπόδειξη.

Είναι φανερό ότι κανείς δεν μπορεί να περιμένει γιατρικό στη διαιτησία…