«Οι διαιτητές προσπαθούν να μας σκοτώσουν!»

Οργισμένος με τους διαιτητές είναι ο Μάρκους Μπεργκ λέγοντας πως στόχος τους είναι να «σκοτώσουν» πνευματικά τον Παναθηναϊκό, όμως ο Σουηδός διαβεβαιώνει ότι φέτος δεν πρόκειται να το καταφέρουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάρκους Μπεργκ ρίχνει «βολές» στη διαιτησία με τον Σουηδό επιθετικό του Παναθηναϊκού να μιλάει για προσπάθεια των διαιτητών να κάνουν κακό στον Παναθηναϊκό, αλλά είναι πεπεισμένος πως αν οι «πράσινοι» συνεχίσουν να πολεμάνε τότε δεν θα τους σταματήσει κανείς.

Ο Μπεργκ μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» και με αφορμή τη λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στην αρχή του αγώνα με τον Ηρακλή, τόνισε: «Έχω την αίσθηση ότι καλυπτόμουν, αυτό πιστεύω από την κίνηση που είχα και όπως είδα τον αντίπαλο αμυντικό στο γήπεδο από δεξιά. Δεν έχω δει κάποιο ριπλέι, αλλά αυτό πιστεύω. Δεν ξέρω τι να πω γι΄ αυτό που συμβαίνει. Προσπαθούν να μας “σκοτώσουν” πνευματικά, όμως αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να μας σταματήσουν ό,τι και να κάνουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να πολεμάμε».

Όσο για αυτό που θα έλεγε στους διαιτητές, ο Σουηδός είπε: «Θα προσπαθήσουν να κάνουν αυτό που σας είπα. Νομίζω ότι αυτή τη σεζόν δεν θα το πετύχουν, γιατί έχουμε μάθει από όσα μας έχουν συμβεί τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, όπως κάναμε αυτή την εβδομάδα, και τότε δεν θα μπορέσουν να μας σταματήσουν. Αν κάνουμε τόσες ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι, νομίζω ότι στα επόμενα θα έχουμε αποτελέσματα παρόμοια με το σημερινό (σ.σ. με τον Ηρακλή). Περισσότερα γκολ και ευκολότερες νίκες».