«Δεν μπορείς να αλλάξεις το DNA της Θεσσαλονίκης»

Με τον δικό του τρόπο θέλησε να ευχηθεί ο πρόεδρος του μπασκετικού Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης, στο ποδοσφαιρικό τμήμα που ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στην Football League δείχνοντας την ενότητα που υπάρχει στους κίτρινους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: «Καλή επιτυχία εύχομαι ολόψυχα στον ποδοσφαιρικό Άρη Θεσσαλονίκης.
Ένας ακόμη χρόνος υπομονής έμεινε ώστε η ομάδα της πόλης της Θεσσαλονίκης να επιστρέψει εκεί που της αρμόζει.

Γνωρίζουμε όλοι όσοι γεννηθήκαμε σε αυτή την πόλη οτι ο Άρης αποτελεί μέρος του γενετικού κώδικα της Θεσσαλονίκης και οποιαδήποτε προσπάθεια αλλοίωσης του DNA της είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Το προσπάθησαν πολλοί -εξηγώ σε όσους δεν έχουν γεννηθεί και δεν έχουν μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη- αλλά δεν το κατάφεραν ποτέ εδώ και 50 χρόνια τώρα.

Υπουργοί,βουλευτές,νομάρχες,περιφερειάρχες,δήμαρχοι,αντιδήμαρχοι κτλ έκαναν ο,τι περνούσε από το χέρι τους αλλά το μόνο που κατάφεραν είναι να μπούνε φυλακή ή να πάνε σπίτια τους, δεν γίνεται να αλλάξεις το DNA της Θεσσαλονίκης, είναι ανωμαλία πως να το κάνουμε.

Είναι τόσο βαθιές οι ρίζες του δέντρου του Αρη και άπλωσε τόσο πολύ τα κλαδιά του 102 χρόνια τώρα που δεν μπορεί κανείς οχι να τον κουνήσει ούτε καν να τον αγγίξει.
Καθίστε λοιπόν καλά γιατί η αλαζονεία και η έπαρση είναι κακοί σύμβουλοι, ο καιρός έχει γυρίσματα»……