Προς Παναθηναϊκό ο Σαραμαντάς

Όχι έναν, αλλά δύο παίκτες του Ηρακλή έχει βάλει στο «σημάδι» ο Παναθηναϊκός, με φόντο το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Και όχι απλά τους έχει «σημαδεύσει», αλλά με τον έναν εξ αυτών, – σύμφωνα με όσα αλίευσε «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» από ιαματικές πηγές του Θερμαϊκού – υπάρχουν πολλές και σοβαρές πιθανότητες να αλλάξουν δαχτυλίδια τον προσεχή Γενάρη.

Και το όνομα αυτού, Γιώργος Σαραμαντάς.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ είχε απασχολήσει τους «πράσινους» και τον περασμένο Μάιο και έκτοτε παρέμεινε στην ατζέντα τους στο πλαίσιο της γενικότερης ελληνοποίησης του ρόστερ που θα μπει μπροστά στο «τριφύλλι», αρχής γενομένης από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μην ξεχνάμε πως οι Ελληνες ποδοσφαιριστές τείνουν προς εξαφάνιση στο Κορωπί και για πρώτη φορά δεν υπάρχει παίκτης του Παναθηναϊκού στην Εθνική ομάδα. Κάτι που δεν αρέσει ούτε στον Γιάννη Αλαφούζο, ούτε φυσικά στους οπαδούς της ομάδας που βρίσκονται ενώπιων μιας πρωτόγνωρης κατάστασης στα χρονικά του συλλόγου.

Εσχάτως, επανεξετάστηκε η περίπτωσή του Σαραμαντά και κατά όπως φαίνεται ωρίμασε στο μυαλό των ανθρώπων του «τριφυλλιού» η προοπτική της απόκτησης των δικαιωμάτων του από τον Ηρακλή, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ΄18.

Εδώ που τα λέμε πάντως, μια κουβέντα είναι η λεγόμενη δέσμευση – βάσει συμβολαίου – του παίκτη, δεδομένου πως οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα που δύσκολα μπορούν να κόψουν το δρόμο της προαγωγής των ποδοσφαιριστών σε άλλες πολιτείες. Να θυμίσουμε πως ο Σαραμαντάς αγωνίζεται τα τρία τελευταία χρόνια στον Ηρακλή, προερχόμενος από τον Πανηλειακό.

Στον Παναθηναϊκό βλέπουν στο πρόσωπό του ένα πρώτης τάξεως μπακ – απ του Χουλτ στην θέση του αριστερού μπακ, εκεί όπου υπάρχει ο δεξιοπόδαρος Κουλιμπαλί και ο Χουχούμης που δεν υπολογίζεται και αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει από το Κορωπί. Οσο για τον έτερο παίκτη του «Γηραιού» που απασχολεί τον Παναθηναϊκό;

Πηγή : marca-sl