By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Άφωνοι στον Ολυμπιακό με Μπέντο – Δείτε τι έκανε και συζητήθηκε στα αποδύτηρια!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άφωνοι στον Ολυμπιακό με Μπέντο – Δείτε τι έκανε και συζητήθηκε στα αποδύτηρια!

Τhessports
Last updated: 02/11/2016 13:50
Τhessports
Share
SHARE

Ο Μπέντο ανέλαβε τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα του Βίκτορ και οι Ερυθρόλευκοι χωρίς να έχουν εντυπωσιάσει -εκτός ορισμένων εξαιρέσεων- έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος, βγάζοντας, μάλιστα, ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα.

Ο Πορτογάλος κόουτς κάνει δουλειά στους Ερυθρόλευκους αφού επί των ημερών του η ομάδα δείχνει να έχει μπει στο σωστό δρόμο, με ξεσπάσματα ωραίου ποδοσφαίρου απέναντι σε Αστάνα και ΑΕΚ.

Οι παίκτες έχουν αρχίσει και αφομοιώνουν τα συστήματά του και προσαρμόζονται στα “θέλω” του μέσα σε κάθε παιχνίδι, ωστόσο στο Περιστέρι, στον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο, προχώρησε σε μια κίνηση που προκάλεσε συζητήσεις στις τάξεις των Ερυθρόλευκων.

Ο Πορτογάλος κόουτς πραγματοποίησε μόνο δύο αλλαγές στο ματς και μάλιστα μετά το 80′. Συγκεκριμένα, έριξε στο παιχνίδι τους Πάρντο (85′) και Ρομαό (89′) στις θέσεις των Ελιουνούσι και Φορτούνη, αλλά αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει και την τελευταία, παρότι το σκορ ήταν μόλις στο 0-1 και ο Ατρόμητος πίεζε μέχρι το τέλος.

Αυτή του η επιλογή συζητήθηκε στα αποδυτήρια από τους παίκτες της ομάδας, καθώς είναι κάτι που δεν είχε κάνει σε κανένα ματς πρωταθλήματος μέχρι τώρα κι ενώ ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια κόντρα στην Αστάνα και κυρίως απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Θα μπορούσε, δηλαδή, ο Μπέντο να ξεκουράσει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ή να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιον που μέχρι τώρα δεν έχει αγωνιστεί πολύ.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στον πάγκο βρίσκονταν ο Μπουχαλάκης, ο οποίος έχει ανάγκη από παιχνίδια για να πιάσει ρυθμό μετά τη μακρά αποχή του, αλλά και ο Τσόρι που δείχνει, σε αυτή τη φάση, να μην υπολογίζεται από τον Πορτογάλο…

Σχετικά άρθρα

Κοιτάει πρώην στόχο του Άρη ο Βόλος
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές»
«Τελικός» στην Τούμπα για την Εθνική Νέων
Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Γκαρσία
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Είμαι εδώ για τον Ηρακλή»
Next Article Για πρώτη φορά χωρίς οπαδούς η Ρεάλ

Τελευταία νέα

Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
8 June, 2026
H Ρέαλ ζητάει να… αφαιρεθούν οι τίτλοι της Μπαρτσελόνα!
ΔΙΕΘΝΗ
8 June, 2026
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
8 June, 2026
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
Featured ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
8 June, 2026
Follow US