“Υπολογίζω σε Τζαβέλλα, θα περιμένουμε για Τζάλμα”

Ο Βλάνταν Ίβιτς ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παρουσιαστεί στο επόμενο ματς, προκειμένου να κερδίσει την Καραμπάγκ και να κάνει το σημαντικότερο βήμα, για την πρόκρισή του.

Για το ματς: “Δουλεύουμε απο την Κυριακή γι αυτό το ματς. Γνωρίζουμε καλύτερα τον αντίπαλο. Το ματς με την Καραμπάγκ, ήταν από τα χειρότερα φετινά μας. Όλες οι ομάδες δεν μπορούν να έχουν σταθερή πορεία. Αυτό που ήθελα είναι να είμαστε πιο πειθαρχημένοι αμυντικά”.

Για τον τραυματισμό του Τζάλμα: “Ο Τζαλμα μετά από ένα σουτ έχει ένα τράβηγμα στον προσαγωγό. Θα περιμένουμε να περάσει ένα 24ωρο. Το ιατρικό τιμ θα τον φροντίσει. Τον Τζαβέλλα τον υπολογίζω για το αυριανό παιχνίδι”.

Για το πρώτο ματς των δύο ομάδων: “Η ομάδα είχε θέληση. Εκτός από μία φάση στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μπορώ να περιμένω κάτι διαφορετικό για αύριο. Όπως είπε και ο Μάτος, εξαρτάται από εμάς. Έχουμε κάνει και ανάλυση και κατάλαβαν και οι παίκτες τα λάθη που έγιναν. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε 4 βαθμούς και ότι και να γίνει αύριο, έχουμε ακόμα δύο ματς. Στη διοργάνωση αυτή θέλει σωστή διαχείριση. Στόχος μας είναι η νίκη”.

Για το κίνητρο του αυριανού αγώνα: “Ολοι οι παίκτες στο πρωτάθλημα και στην ΟΥΕΦΑ, θέλουν να παίξουνε. Θα έχουν σίγουρα πάθος. Πέρασαν δύο δύσκολα παιχνίδια, θα είμαστε καλύτεροι και στα δύο. Το αυριανό θα είναι σαν ντέρμπι. Μπορεί το όνομα να μην μας λέει πολλά, αλλα πιστέυω ότι και οι ίδιοι αισθάνονται το ίδιο για εμάς”.