«Η ομάδα θα συνεχίσει…»

Στην συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος και από αυτά που δήλωσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν αυτά που είπε για την επόμενη ημέρα του αγωνιστικού τμήματος. Παρά την φημολογία περί… διάλυσης από σήμερα, ο συνεργάτης του Γιώργου Φοιρού, είπε κάτι διαφορετικό: «Η επόμενη ημέρα για τον Άρη θα καθοριστεί μετά τις διοικητικές εξελίξεις. Η ομάδα θα συνεχίσει να προπονείται. Αυτοί που έχουν συμβόλαιο είναι υποχρεωμένοι να μείνουν. Έχουμε δώσει ραντεβού για την Μ. Τρίτη και μετά το Πάσχα, θα ξαναβρεθούμε, Μέχρι τέλος Μαΐου θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις».

Όσο για το ματς ο Παπαδόπουλος είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε πάση θυσία τη νίκη για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μετά την άσχημη κατάληξη, που είχε η χρονιά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο δικαιούμασταν ένα γκολ για να δώσουμε τη χαρά της νίκη στους φιλάθλους μας».

«ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΡΗΣ»

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, αρχικά έκανε ένα σχόλιο για το παιχνίδι: «Έκλεισε μία σημαντική αλλά και δύσκολη χρονιά για την ομάδα μας. Ο βασικός στόχος, που ήταν η παραμονή, είχε επιτευχθεί από το προηγούμενο παιχνίδι. Σήμερα θέλαμε να κλείσουμε την χρονιά με νικηφόρο αποτέλεσμα. Παίζαμε με μια ομάδα πληγωμένη. Είχαν κίνητρο απέναντι στον κόσμο κι αυτό έκανε δύσκολη την δουλειά μας. Είχαμε τις προϋποθέσεις στο πρώτο ημίχρονο να πετύχουμε κάποιο γκολ και ο Άρης μας απείλησε με περιφερειακά σουτ και στημένα».

Για τον Άρη σχολίασε: «Αισθάνθηκα σήμερα ότι πραγματικά ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα. με δύναμη. Η στάση του κόσμου ήταν καταπληκτική. Εύχομαι αυτοί που θα επωμιστούν το βάρος για την ανάκαμψη του Αρη να το κάνουν στις σωστές βάσεις ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Ο Αρης δεν άξιζε αυτή τη θέση. Όταν κάτι πάει στραβά όμως δεν αλλάζει εύκολα. Επειδή παρακολουθώ όλες τις ομάδες, πολλά παιδιά που πέρσι βοήθησαν δεν ήταν καν στην 18άδα. Ενώ ανήκουν στην ομάδα. Ισως το βάρος της φανέλας δεν είναι εύκολο να το διαχειριστεί κανείς. Νομίζω ότι ο Άρης δικαιούνταν κάτι περισσότερο φέτος».

Τέλος σε ερώτηση για τη δική του παραμονή στον ΠΑΣ, είπε: «Μέχρι τώρα δεν έχουμε συζητήσει κάτι. Από τη στιγμή που ήταν σε εξέλιξη το πρωτάθλημα ήθελα να ασχοληθούμε μόνο με αυτό. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει μία συζήτηση. Η δική μου διάθεση είναι θετική».