Γκουρμπάνοφ : «Μας βοήθησε η Τούμπα!»

Η Τούμπα δεν ήταν γεμάτη, αλλά ο κόσμος που πήγε να δει αυτό το παιχνίδι δεν σταμάτησε να τραγουδά και να σπρώχνει την ομάδα του προς τη νίκη.

Αυτή η ατμόσφαιρα, όμως, όπως είπε ο Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ ευνόησε την ομάδα του!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Καραμπάχ :

Για το παιχνίδι : “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχε πολύ στρες το παιχνίδι, αλλά οι παίκτες άντεξαν. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, και ουσιαστικά βοηθούσε τους παίκτες μας να είναι σε εγρήγορση και να παίξουν δυνατά. Κερδίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ίσως να έχουμε μια μεγαλύτερη πιθανότητα να περάσουμε. Θέλω να ευχηθώ και καλή τύχη στον ΠΑΟΚ”.

Για την αλλαγή του Μίτσελ : “Μερικές φορές είναι και θέμα τύχης να βγεις κερδισμένος από μια αλλαγή. Στη διάρκεια του αγώνα πρέπει να νιώθεις, να κάνεις τη σωστή αλλαγή. Η αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ ήταν επικίνδυνη, έβαλα τον Μίτσελ εκεί να δυναμώσουμε”.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης : “Κάθε νίκη σε γεμίζει με περισσότερη ευθύνη, αλλά τώρα οι αντίπαλοί μας θα μας παίρνουν πιο σοβαρά. Έχουμε άλλα δύο δύσκολα παιχνίδια. Οι πιθανότητες πρόκρισης με τον ΠΑΟΚ είναι 50-50”.

Για το σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ :Eίχα δει τους δύο μπακ του ΠΑΟΚ, οι αμυντικοί προωθούν γρήγορα το παιχνίδι, κι αυτό δημιουργεί πρόβλημα. Το μελετήσαμε. Μελετήσαμε και τα κόρνερ του ΠΑΟΚ, κάθε κόρνερ έχει ένα πλάνο!”