Ογιος: «Δεν αξίζαμε την ήττα…»

Ο Γκιγιέρμο Όγιος τόνισε ότι ο Ηρακλής δεν άξιζε να χάσει στα Ψαχνά, ενώ συμπλήρωσε ότι παρόλα αυτά τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα, αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο.

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο τεχνικός του “Γηραιού” είπε: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς φεύγουμε από το γήπεδο χωρίς βαθμό. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας».

Για το αν υπάρχουν ελπίδες για την άνοδο: «Τίποτα δεν κρίνεται από την δεύτερη αγωνιστική. Το ίδιο θα ίσχυε ακόμα και αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό. Υπάρχουν ακόμα δώδεκα παιχνίδια και ο στόχος παραμένει ο ίδιος που είναι η άνοδος».

Για τη παρουσία του κόσμου, είπε: «Τον ευχαριστούμε πολύ έκανε πολλά χιλιόμετρα για να είναι και πάλι κοντά μας. Δυστυχώς δεν του χαρίσαμε ως δώρο τη νίκη. Η προσπάθεια δεν σταματάει όμως εδώ. Δεν παρατάμε τίποτα».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα, είπε: «Δεν είναι κάτι καινούργιο. Ετσι πορευόμαστε όλο αυτό το διάστημα, έτσι και θα συνεχίσουμε. Τα προβλήματα είναι γνωστά, έχουν αναφερθεί και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν δικαιολογία για το σημερινό αποτέλεσμα. Ποτέ δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Εξάλλου, όταν οι παίκτες μπαίνουν στο γήπεδο τα ξεχνάνε όλα».