Ντόστανιτς: «Περάσαμε μια Οδύσσεια…»

Ο προπονητής της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς που είδε τις τελευταίες αγωνιστικές την ομάδα του να… μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, μίλησε για Οδύσσεια στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού με τον Αστέρα: «Θέλω να ξεκινήσω με συγχαρητήρια για τους παίκτες μου. Πέρασαν από μια Οδύσσεια. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους αυτούς που δούλεψαν μαζί μου. Αυτό θέλω να πω τίποτα άλλο».

Για το αν φοβήθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης: «Ναι φοβήθηκα. Είχαμε πολλές απουσίες. Κάναμε δύσκολο πρωτάθλημα και οι απουσίες έκαναν το έργο μας δυσκολότερο».

Ενώ για το δύσκολο έργο που του ανατέθηκε από τον Νοέμβριο που ανέλαβε την ομάδα και για το πλάνο 3ετίας που έχει στο μυαλό του: «Σκοπός μου από τις 15 Νοεμβρίου ήταν να μείνουμε στην κατηγορία. Μόνο αυτό είχαμε στο μυαλό μας. Με παλιές μου ομάδες πήρα κύπελλο, έπαιξα Ευρώπη αλλά αυτό το σημερινό είναι κάτι άλλο. Έζησα μια περιπέτεια με αυτή την ομάδα όπου όλοι οι παίκτες έδωσαν ότι είχαν. Να ξεκουραστούμε λίγο πριν πούμε κάτι για τη νέα χρονιά.

Είμαστε σαν στημένα λεμόνια τώρα. Μου αρέσει η Βέροια και ο κόσμος της. Με αγαπούν και η οικογένειά της αρέσει η διαμονή στην Βέροια. Πρέπει να ξέρω τι σκέπτεται ο πρόεδρος για τη νέα χρονιά. Να κάνουμε κάτι καλύτερο από το φετινό.

Δεν νιώθω ξένος στην Βέροια. Νιώθω όμορφα στην Βέροια. Υπάρχει μια αλυσίδα πραγμάτων που μου αρέσει στην Βέροια. Ο πρόεδρος μου έδειξε εμπιστοσύνη, ο κόσμος με βλέπει και με χαιρετά στο δρόμο. Μου αρέσουν αυτά. Το ποδόσφαιρο είναι σοβαρή δουλειά κι έτσι πρέπει να το δούμε. Πρέπει να κάνουμε ένα σχέδιο για τρία χρόνια για να μην ξαναζήσουμε παραμονή στο τελευταίο ματς».