Μέσα οι Αλγερινοί, 50-50 για Τζεμπούρ

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αιγινιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (06/11, 15:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και τα ονόματα των Αλγερινών δεν αναφέρονται καν στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης. Τζεμπούρ και Μπουγκέρα ανεβάζουν διαρκώς ρυθμούς και σύντομα θα είναι στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου. Μάλιστα ο Τζεμπούρ είναι έτοιμος να βγάλει ένα ποιοτικό εξηντάλεπο και γι΄αυτό οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι μοιρασμένες. Το πιο λογικό σενάριο αναφέρει ότι θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης ένας από τους Καπνίδη, Ίλιτς και ο Τζεμπούρ να πάρει χρόνο ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, ώστε να βρει και ρυθμό. Ωστόσο η επιθυμία και του ίδιου ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Στο μέτωπο των τραυματιών, οι Μανώλης Τζανακάκης (υπέστη θλάση β’ βαθμού στο δικέφαλο) και Νίκος Τσουμάνης (προέρχεται από μια μικροεπέμβαση) ακολούθησαν και σήμερα ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης.

Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με την ομάδα της Πιερίας.