Βασιλειάδης: «Η παράγκα προσπαθεί να επιβιώσει με κάθε μέσο»

Κεραυνοί από τον νέο υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη κατά του ποδοσφαιρικού συστήματος με αφορμή την επίθεση κατά του Γιάννη Τσαχειλίδη που είχε σαν αποτέλεσμα την παραίτηση και των τριών μελών της ΚΕΔ που διορίστηκαν με απόφαση της Επιτροπής Εξομάλυνσης.

Λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του, ο νέος υφυπουργός αθλητισμού με γραπτή του δήλωση απέδωσε την επίθεση κατά Τσαχειλίδη σε «προσπάθεια της παράγκας να επιβιώσει με κάθε μέσο» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και διακοπής των ποδοσφαιρικών Πρωταθλημάτων αν αυτό καταστεί αναγκαίο.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Βασιλειάδη:

«Η άνανδρη προσπάθεια εκφοβισμού μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο., η οποία συστήθηκε αμέσως μετά από τον διορισμό της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της FIFA, αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την προσπάθεια της «παράγκας» να επιβιώσει με κάθε μέσο. Η προσωρινή Διοικούσα επιτροπή τελεί υπό την απόλυτη προστασία του κράτους, δεδομένου ότι διορίστηκε από την ανώτατη διεθνή ποδοσφαιρική αρχή κατόπιν πρόσκλησης από την Ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να οδηγήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο στη διαφάνεια και τον εκδημοκρατισμό. Η Κυβέρνηση δεν θα ανεχθεί ανάλογο φαινόμενο στο μέλλον και είναι έτοιμη να εφαρμόσει τις διατάξεις του Ν.4326/2015 όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν προκειμένου το ποδόσφαιρο να εξυγιανθεί».