Κάν’το όπως στην πρεμιέρα!

ÁÑÇÓ - ÁÃÑÏÔÉÊÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / ÖÉËÉÊÏ

Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Νίκος Νεντίδης, μετά την τελευταία προπόνηση μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ομάδα των Χανίων τονίζοντας: «Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα του φετινού πρωταθλήματος. Το ευχάριστο είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θέλουμε οι ποδοσφαιριστές μας να δείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο το καλύτερό τους πρόσωπο. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι στο οποίο θα επιδιώξουμε να παίξουμε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο όπως άλλωστε έκανε η ομάδα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Η ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μοναδικό πρόβλημα τον Κώστα Κυριακίδη ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί του πόδι. Εκτός αποστολής τέθηκαν ακόμα οι Έππας, Πάλλας και Παπαδημητρίου.

Ο Νεντίδης ανακοίνωσε την αποστολή, που θα ταξιδέψει στα Χανιά, την οποία και αποτελούν οι: Γιακουμής, Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Ουνγιαλίδης, Αργυρίου, Βαφέας, Γκότοβος, Κουκόλης, Τριανταφυλλάκος, Χατζής, Τάι, Τεγούσης, Φιλίπε, Γκέσιος, Γκέκας, Δεινόπαπας, Πάτο και Θεοδωρίδης.