“Άλλα αποτελέσματα έκριναν την παραμονή”

Ο Νίκος Κεχαγιάς είδε την ομάδα του να σώζει την παρτίδα τελευταία αγωνιστική με την νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά αναφέρθηκε και στα “περίεργα” αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών:

“Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα αλλά απογοητευμένοι από τη διαδικασία των μπαράζ που ακολουθεί. Δυστυχώς εδώ και καιρό κάποια άλλα αποτελέσματα έκριναν τη μάχη της παραμονής. Είμαστε όμως και εμείς υπεύθυνοι με την απόδοσή μας. Είπα πριν λίγες ημέρες ότι η Ξάνθη είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Αυτό θα το δείξει και στα μπαράζ. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά αλλά κυρίως στον κόσμο που απέδειξε ότι στα δύσκολα είναι παρών. Εγώ και οι παίκτες μου υποσχόμαστε σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο ότι και του χρόνου θα την βλέπει στη Σούπερ Λιγκ.

Για την προετοιμασία ενόψει μπαράζ: “Τώρα η ομάδα χρειάζεται ξεκούραση, αφού ξεκίνησε στις 19 ιουνίου 2013 και θα τελειώσει πιθανόν στις 15-20 Ιουνίου. Αύριο έχουμε προπόνηση, στη συνέχεια θα πάρουν οι παίκτες άδεια για να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν. Ο κόσμος και το πάθος μας οδήγησαν σε αυτή τη μεγάλη νίκη”!

Για την διαιτησία: “Όσον αφορά τη διαιτησία δεν θέλω να μπω στη συγκεκριμένη διαδικασία. Υπάρχουν όμως ομάδες που ξαφνικά έκαναν πορεία πρωταθλητισμού και αυτό μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση”.

Για το μπαράζ: “Θα παρακολουθήσουμε πλέον τις ομάδες της FootballLeague, χρειάζεται πολύ ιδιαίτερο χειρισμό η προετοιμασία ώστε να είμαστε πανέτοιμοι”.

Για τους παίκτες του: “Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, όμως και ο Φλίσκας και ο Πάιτο έδωσαν τα πάντα όπως και ο Γούτας που ταλαιπωρείται με πυρετό από χθες. Η ανάδειξη του Σολάρι ως πρώτο σκόρερ είναι μια προσωπική αλλά και ομαδική επιτυχία. Συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή”!